Onze medewerkers

Henk Sturris "Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk!"

Henk Sturris woont in de binnenstad van Tholen en is sinds 2001 werkzaam in de makelaardij en sinds 2011 bij Leunis Makelaars. Hij is bekend met alle facetten van de onroerend goed markt. Door zijn opleidingen is hij een goed onderbouwde makelaar die u een full-service advies kan geven.

Henk Sturris
Makelaar / Taxateur / Directie

Simone Rens ‘Het mooie aan dit vak is de grote diversiteit aan huizen en (ver)kopers."

Een vertrouwde stem aan de telefoon en aan de balie. Simone woont in Lepelstraat en werkt sinds 2017 bij Leunis Makelaars. Als assistent makelaar regelt zij allerhande zaken omtrent de aan- en verkoopactiviteiten en ondersteunt ze de makelaars in hun contact met de klant.

Simone Rens
Commercieel binnendienst medewerker

Arno Leunis “Wij zetten uw huis doeltreffend in de markt, voor een snelle verkoop tegen een goede prijs."

Arno Leunis is sinds 2004 werkzaam bij ons kantoor. Hij vertegenwoordigt de tweede generatie in de geschiedenis van Leunis Makelaars en woont in Tholen. Hij vormt samen met Henk de solide basis voor het bedrijf en is de drijfveer achter diverse projecten.

Arno Leunis
Makelaar / Taxateur / Directie

Leandra Andriesse “Service en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.”

Leandra woont in Scherpenisse en is een zeer gedreven office manager die er voor zorgt dat alle werkzaamheden soepel verlopen. Een onmisbare kracht voor onze bedrijfsvoering!

Leandra Andriesse
Office Manager

Arie Knulst “Een vlotte verkoop, zonder problemen, daar ga ik voor."

Arie woont in Tholen en is begonnen als stagiair op ons kantoor. Na het succesvol behalen van zijn diploma aan de Hogeschool Rotterdam, met afstudeerrichting Vastgoed en Makelaardij, is Arie in juli 2014 in dienst getreden als makelaar

Arie Knulst
Makelaar