Nieuwbouw van woningen vraagt om kennis van de lokale markt en woonwensen.

Voor zowel kleine - als grootschalige projecten hebben wij met onze jarenlange ervaring en kennis de capaciteit in huis om projectontwikkelaars en woningzoekenden te begeleiden naar hun nieuwe (droom)woning! De makelaars van Leunis Makelaars hebben de meest actuele nieuwbouwkennis op zak, weten woonwensen uit de markt te vertalen naar onderbouwd advies en concrete producten, zijn altijd op de hoogte van de werkzaamheden van de projectontwikkelaar en weten als de beste hoe ze een nieuwbouwwoning moeten verkopen. Met ons vaste aanspeekpunt bieden wij net dat extra beetje service! Onze makelaars adviseren niet alleen over de grootte en indeling van de woning, de verwachte verkoopwaarde en aantallen waaraan vanuit de markt behoefte is, maar ook over het verkoopproces, het genereren van leads voor uw project en het contracteren van kopers.

Wat krijgt u als u kiest voor Leunis Makelaars?

Enthousiaste en actieve gecertificeerde makelaars met verstand van de lokale markt

Een vast aanspreekpunt

Jarenlange ervaring

Wij kunnen met trots zeggen dat wij al veel mooie projecten hebben mogen afronden. Hieronder kunt u de opdrachten terugvinden waar wij als nieuwbouwspecialist het traject hebben begeleid en afgerond. Bent u een ontwikkelaar en op zoek naar een nieuwbouwspecialist op het eiland Tholen of omstreken? Wij komen graag met u in contact!

Neem contact op

Gerealiseerde projecten

Suzannaweg

Suzannaweg

Aantal: 10 Opdrachtgever: JP Developments B.V. & Faasse & Fermont. Type: Levensloopbestendige hoek- en tussenwoningen

In de Suzannapolder in Sint-Annaland hebben wij in samenwerking met JP Developments B.V. en Faasse & Fermont 10 levensloopbestendige woningen verkocht. De woningen zijn gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd.

Kromsteven

Kromsteven

Aantal: 1 Opdrachtgever: Bouwbedrijf Weggemans B.V. Type: Vrijstaand

Voor bouwbedrijf Weggemans B.V. hebben wij succesvol 1 vrijstaande woning met garage verkocht. De woning wordt gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd.

Kromsteven

Kromsteven

Aantal: 2 Opdrachtgever: Bouwbedrijf Weggemans B.V. Type: Geschakelde vrijstaande woning met garage

Voor bouwbedrijf Weggemans B.V. hebben wij succesvol 2 geschakelde woningen met garage verkocht. De woningen worden gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd.

Topzeil

Topzeil

Aantal: 5 Opdrachtgever: Roggeband Bouw B.V. Type: Tweekappers en een vrijstaande woning (eventueel levensloopbestendig op te leveren).

In de Suzannapolder in Sint-Annaland wordt door Roggeband Bouw B.V een project met 4 twee-onder-1-kap woningen en een vrijstaande woning gerealiseerd. De woningen worden allemaal levensloopbestendig, gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd. Wij zijn nauw betrokken geweest bij het proces en hebben de verkoop succesvol afgerond.

De Nieuwe Vest

De Nieuwe Vest

Aantal: 7 Opdrachtgever: Aannemingsbedrijf Deurloo Type: Hoek- en tussenwoningen uit te voeren als levensloopbestendig of eengezinswoning.

In dit project hebben wij voor aannemingsbedrijf Deurloo 7 hoek- en tussenwoningen verkocht. Er was voor de kopers de keuze om de woning op te leveren in een gezins- of levensloopbestendige variant. De woningen worden opgeleverd met als uitstraling de in Zeeland veel voorkomende boerderijvorm waarbij de woning en schuur aan elkaar gebouwd zijn.

Burgemeesters van Tholen

Burgemeesters van Tholen

Aantal: 33 Opdrachtgever: Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. Type: Een diversiteit van tussen- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen

In de nieuwe wijk Stadszicht II hebben wij namens Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. een diversiteit van 33 rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen verkocht. Na het succes van de 1e fase mogen wij nu ook de 2de fase verkopen.