Nieuwbouw van woningen vraagt om kennis van de lokale markt en woonwensen.

Voor zowel kleine - als grootschalige projecten hebben wij met onze jarenlange ervaring en kennis de capaciteit in huis om projectontwikkelaars en woningzoekenden te begeleiden naar hun nieuwe (droom)woning!

Het nieuwbouw team van Leunis Makelaars heeft de meest actuele nieuwbouwkennis op zak, weet de woonwensen uit de markt te vertalen naar onderbouwd advies en concrete producten, is altijd op de hoogte van de werkzaamheden van de projectontwikkelaar en weet als de beste hoe ze een nieuwbouwwoning moet verkopen.

Met ons vaste aanspeekpunt bieden wij net dat extra beetje service! Onze makelaars adviseren niet alleen over de grootte en indeling van de woning, de verwachte verkoopwaarde en aantallen waaraan vanuit de markt behoefte is, maar ook over het verkoopproces, het genereren van leads voor uw project en het contracteren van kopers.                                              

Wat krijgt u als u kiest voor Leunis Makelaars?

Enthousiaste en actieve gecertificeerde makelaars met verstand van de lokale markt

Een vast aanspreekpunt

Jarenlange ervaring

Wij kunnen met trots zeggen dat wij al veel mooie projecten hebben mogen afronden. Hieronder kunt u de opdrachten terugvinden waar wij als nieuwbouwspecialist het traject hebben begeleid en afgerond. Bent u een ontwikkelaar en op zoek naar een nieuwbouwspecialist op het eiland Tholen of omstreken? Wij komen graag met u in contact!

Neem contact op

Verkochte projecten

Kromsteven tweekapper met garage
Verkocht

Kromsteven tweekapper met garage

Aantal: 2 Opdrachtgever: Bouwbedrijf Weggemans B.V. uit Sint-Annaland Type: Tweekapper met garage

Voor bouwbedrijf Weggemans B.V. hebben wij succesvol 2 twee-onder-één-kap woningen met garage verkocht. De woningen zijn gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd.

Sint-Maartensdijk 3e fase
Verkocht

Sint-Maartensdijk 3e fase

Aantal: 8 Opdrachtgever: Bouwgroep de Nijs & Soffers uit Hoogerheide Type: 8 twee-onder-één-kap woningen waarvan 4 levensloopbestendig

In de vernieuwde wijk Sint-Maartensdijk West hebben wij bouwbedrijf de Nijs & Soffers ondersteund bij de verkoop van 8 twee-onder-één-kap woningen. In deze wijk maken oude huurwoningen plaats voor moderne en energiezuinige woningen. 4 van deze woningen zijn tevens levensloopbestendig.

Burgemeesters van Tholen fase 2
Verkocht

Burgemeesters van Tholen fase 2

Aantal: 31 Opdrachtgever: Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. uit Geffen Type: Een diversiteit van tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap, levensloopbestendige en vrijstaande woningen.

In de wijk Stadszicht II hebben wij namens van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. ook de tweede fase van het project de Burgemeesters van Tholen mogen verkopen. Het project bestaat uit een diversiteit van 31 rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen. De woningen zijn binnen drie maanden allemaal verkocht!

Deestraat, Poortvliet
Verkocht

Deestraat, Poortvliet

Aantal: 6 Opdrachtgever: Aannemers- en Timmerbedrijf Roozemond B.V. Type: 6 twee-onder-één-kap woningen

In opdracht van Aannemers- en Timmerbedrijf Roozemond B.V. hebben wij 6 twee-onder-één-kap woningen aan de Deestraat te Poortvliet verkocht. De woningen worden energiezuinig, gasloos en onderhoudsarm opgeleverd. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en sanitair.

Burgemeesters van Tholen
Verkocht

Burgemeesters van Tholen

Aantal: 33 Opdrachtgever: Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. uit Geffen Type: Een diversiteit van tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen.

In de nieuwe wijk Stadszicht II hebben wij namens Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. een diversiteit van 33 rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen verkocht. Na het succes van de 1e fase mogen wij nu ook de 2de fase verkopen.

De Nieuwe Vest, Sint-Maartensdijk
Verkocht

De Nieuwe Vest, Sint-Maartensdijk

Aantal: 7 Opdrachtgever: Aannemingsbedrijf Deurloo uit Tholen Type: Hoek- en tussenwoningen uit te voeren als levensloopbestendig of eengezinswoning.

In dit project hebben wij voor aannemingsbedrijf Deurloo 7 hoek- en tussenwoningen verkocht. Er was voor de kopers de keuze om de woning op te leveren in een gezins- of levensloopbestendige variant. De woningen worden opgeleverd met als uitstraling de in Zeeland veel voorkomende boerderijvorm waarbij de woning en schuur aan elkaar gebouwd zijn.