Verkoop je huis in 7 stappen

Met het stappenplan op deze pagina ziet u welke fasen u doorloopt in het verkoopproces

 

Kennismaking1

U wilt uw huis verkopen en neemt contact op met Leunis Makelaars. We maken een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek.

2Gesprek

Tijdens dit gesprek komen wij langs om uw woning te waarderen en om onze diensten toe te lichten.

Plan3

Wij doen ons huiswerk: We maken voor u een passende offerte en bepalen de vraagprijs voor uw woning. We geven de afspraken overzichtelijk weer.

4Aan de slag

Wanneer u akkoord bent met de offerte wordt de opdracht tot bemiddeling getekend. Wij komen uw woning opnemen en de fotograaf maakt met u een afspraak. De voorbereiding voor optimale presentatie, onder andere door een luxe drukwerk fullcolour brochure.

In de Media5

Leunis Makelaars is vooruitstrevend in het gebruik van digitale media. Uw huis verschijnt op onze website (met meer dan 2000 bezoekers per maand) en app, op Funda.nl (13 miljoen bezoekers per maand), VBO.nl, huislijn.nl, jaap.nl en op Facebook. Door deze gespreide presentatie bereiken wij naast de gedrukte media een breed en zeer divers publiek.

6De verkoop

Wij verzorgen de bezichting van uw huis, de onderhandeling en stellen na overeenstemming met u de koopovereenkomst op.

Verkocht!7

We ondersteunen u ook bij de inspectie en oplevering. Natuurlijk begeleiden wij u ook bij de overdracht van uw woning bij de notaris.

Meer informatie

Instagram