Zoetwaterweg ong, Sint-Annaland

VERKOCHT

Omschrijving

Gelegen in de polder net buiten het dorp Sint-Annaland mogen wij u dit kavel van 3.000 m² groot aanbieden. Eventueel kan er nog 10.000 meter extra grond bijgekocht worden tegen meerprijs. Het kavel kan geheel naar eigen wens bebouwd worden met een woning van maximaal 750 m³ inhoud en een bijgebouw tot 100 m² groot.
Is dit de uw droomlocatie? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Omschrijving
Stelt u zich eens voor, vanuit het keukenraam kijkt u over het schitterende polderlandschap. U ziet wat paardjes dartelen in de weide en u loopt met een warme kop koffie naar de gezellige grote tafel in uw woonkeuken. Begint het gevoel van landelijk wonen al bij u te borrelen? Natuurlijk kunnen wij u nog veel meer van deze mooie momenten schetsen maar misschien moet u het zelf komen ervaren.

U woont zeer vrij en heeft veel ruimte om u heen. Toch heeft u veel voorzieningen op een steenworp afstand. Zo is het centrum van Sint-Annaland met diverse winkelvoorzieningen, scholen en horecagelegenheden zeer dichtbij. Ook zit u op korte afstand van de jachthaven en strandje. Wilt u naar een wat grotere stad dan bent u in slechts 30 autominuten in het gezellige Bergen op Zoom ook Antwerpen, Rotterdam en Breda zijn centraal gelegen van uw rustige landelijk gelegen woning.

Op het kavel mag een woning gebouwd worden met een maximale inhoud van 750 m³. Als u een groter woning wenst te bouwen kan de woning nog voorzien worden van een kelder. De inhoud van de kelder telt niet mee in de max van 750 m³.
Naast de woning mag er een bijgebouw geplaatst worden van maar liefst 100 m² groot. U kunt hierbij denken aan een stal met schuur voor uw paarden of een ruime schuur met veranda om lange zomeravonden te genieten van het zicht op uw tuin en de omgeving. Kortom er zijn zoveel mogelijkheden dat we deze onmogelijk allemaal kunnen beschrijven in 1 brochure.

Een kleine sfeerimpressie geeft u een goed beeld van wat er mogelijk is. Het vergezicht over het polderlandschap vanuit uw living is er mogelijk één van.
Uw keuze voor bouwstijl en gebruik van materialen is geheel aan u. U kunt hier uw droomwoning realiseren in een droomomgeving.
Naast enkel wonen is het ook mogelijk om kleinschalige beroepsactiviteiten te ondernemen.
Hierdoor kunt u naast wonen ook nog eens werken in deze geweldige omgeving.
Bij de kavel behoort een schoon grond verklaring. Zo kunt u met een gerust hart gaan bouwen aan een schitterende toekomst.

Naast deze verklaring zijn er nog enkele andere aspecten waar u rekening mee dient te houden.

Zo zal er geen riolering aanwezig zijn. U dient een IBA tank aan te leggen conform de wettelijke norm.
Gasaansluiting en kabelaansluiting liggen aan de andere kant van de weg.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Bouwvormn.v.t.

Locatie

Brochures

Brochure 1

Video's

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram