Dalemsestraat 31-33, Tholen

VERKOCHT BINNEN 7 MAANDEN!

Omschrijving

Op zoek naar een ruim huis, zoek niet verder! Het goed geprijsde woon-winkelpand is gelegen in de binnenstad van Tholen en is in de loop van de jaren gerenoveerd. Heeft u interesse om een winkel aan huis te beginnen dan is de winkelruimte met eigen toegang uitstekend geschikt en anders goed te verhuren of goed te betrekken als extra leefruimte. De woning heeft ontzettend veel leefruimte en een grote tuin met berging en vrij achterom wat in het centrum bijzonder is! Verder beschikt de woning over 4 slaapkamers en is er eventueel nog een extra slaapkamer te realiseren.

Entree
U betreedt de woning via de entree. Deze is voorzien van een radiator en geeft toegang tot de woonkamer en de hal. Het plafond is voorzien van gips en is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met structuurverf. De betonnen vloer is voorzien van houten vloerdelen.

Hal
In de hal bevindt zich een radiator, de trapopgang, trapkast en het toilet. Het plafond is voorzien van agnesbeplating. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat. De hal geeft toegang tot de entree, winkel, keuken en woonkamer.

Toilet
Het toilet beschikt over een radiator, wandmeubel met wastafel en douche-kraan v.v. warm- en koudwateraansluiting. Het plafond is voorzien van gips en is gesausd. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld en gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Woonkamer
De sfeervolle doorzon woonkamer beschikt over radiatoren aan voor- en achterzijde, een schouwpartij, telefoon- en kabelaansluiting en vaste kasten. Openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. Het plafond is voorzien van gips en is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houten vloer is voorzien van laminaat.

Keuken
De keuken beschikt over een hoekopstelling en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, (combi)magnetron, afzuizgkap, inductiekookplaat, oven, c.v. ketel en een wasmachine- en drogeraansluiting. Het plafond is voorzien van agnesbeplating. De wanden zijn afgewerkt met lambrisering en zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Winkel
De winkel beschikt over een eigen voordeur en de meterkast. De meterkast beschikt over 10 groepen, slimme meters voor gas en elektra v.v. dubbeltariefmeter, 1 kookgroep, 3 aardlek, kabelaansluiting, ISDN aansluiting en 1 krachtgroep. De watermeter bevindt zich in de woonkamer. Het plafond is voorzien van agnesbeplating. De wanden zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot 4 slaapkamers, 2 bergkasten, separaat toilet en de badkamer. De overloop beschikt over een radiator en 2 Velux ramen. Het plafond is voorzien van gips, balken en is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met houten schroten. De houten vloer is voorzien van laminaat.

Toilet
Het plafond is voorzien van gips, balken en is gesausd. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld en gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een bergkast en een radiator. Het plafond is voorzien van gips, balken en is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houten vloer is voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer 2 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van gips, balken en is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houten vloer is voorzien van kurk.
Slaapkamer 3 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een bergkast en radiator. Het plafond is voorzien van gips en balken. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houten vloer is voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer 4 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van gips, balken en is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houten vloer is voorzien van laminaat.

Badkamer
De badkamer beschikt over een douche met cabine en thermostaatkraan, ligbad, wastafel, Velux raam en designradiator. Het plafond is voorzien van gips, balken en is gesausd. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap. Deze verdieping beschikt over 2 Velux ramen, is geheel bevloerd en is op stahoogte.

Tuin
De achtertuin beschikt over buitenverlichting, buitenkraan, siertuin, sierbestrating, elektra en een vrij achterom. Oppervlakte: 92 m².

Berging
De vrijstaande stenen berging beschikt over een betonvloer, bitumen golfplatendak en elektra. Afmetingen: 5.15 x 3.30 m.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1791
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte185 m²
Perceeloppervlakte290 m²
Inhoud760 m³
Inpandigeruimte40 m²
Buitenruimte1 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte40 m²

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Video's

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen