Noordpoort 1, Sint-Maartensdijk

VERKOCHT

Omschrijving

In de kern van Sint-Maartensdijk mag Leunis Makelaars u dit halfvrijstaande woon-winkelobject aanbieden met riante (4,80 x 14,80) garage op 334 m2 eigen grond. Het woon-winkelpand heeft een winkelruimte van circa 62 m2 en totaal een inhoud van circa 700 m3, verder is het object nog voorzien van een ruime achtertuin. Door de ligging, ruimte, aanwezigheid van een grote garage biedt dit eenvoudige object vele gebruiksmogelijkheden te denken aan combinatie wonen en werken, dubbele bewoning of kandidaten die riant willen wonen. Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend kijken!

Entree
U betreedt de woning via de hal. In de hal bevindt zich een radiator, elektrisch rolluik, het toilet en de meterkast. De meterkast beschikt over 16 groepen, dubbeltariefmeter, kabelaansluiting, ISDN aansluiting, 1 krachtgroep en de gasmeter. De watermeter bevindt zich in de waterput. Het plafond in de hal is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met houtenschroten. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking. Vanuit de hal heeft u toegang tot de voorkamer en de keuken.

Toilet
Het toilet beschikt over een fonteintje en een raam. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met behang en voor 1/2 betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Voorkamer
De voorkamer beschikt over een schouwpartij, vaste kast, radiator, telefoon- en kabelaansluiting en een handmatig rolluik. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.

Achterkamer
De achterkamer beschikt over een voorraadkast, handmatig rolluik en schouwpartij met gasaansluiting. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.

Keuken
De keuken op de begane grond beschikt over een keukenblok met boven- en onderkasten. Daarnaast heeft de keuken een tuindeur met hordeur en radiator. De keuken geeft toegang tot de kelder. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk. De betonnen vloer is voorzien van vinyl.

Winkel
Het winkelgedeelte beschikt over een tuindeur, radiator, telefoonaansluiting, toilet met sani broyeur en fonteintje, lichtarmatuur en verwarmingselementen. Het plafond is voorzien van een systeemplafond. De wanden zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot 6 ruimtes waaronder 2 slaapkamers (mogelijkheid voor meerdere), woonkamer, badkamer, keuken en bijkeuken. Het plafond op de overloop is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.

Woonkamer
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een dienstdeur, elektrisch rolluik, bergkast, radiator, kabelaansluiting, handmatig rolluik en schouwpartij met gaskachel. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met houtenschroten en behang. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.

Keuken
De dichte keuken beschikt over een rechte opstelling en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, (combi) magnetron, afzuigkap, 4-pits keramisch, vaste kast en een handmatig rolluik. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van vinyl.

Slaapkamers
De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een bergkast, radiator en handmatig rolluik. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een bergkast, radiator, kabelaansluiting en een handmatig rolluik. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.

Bijkeuken
De bijkeuken heeft een bergkast, radiator, wasmachineaansluiting, c.v. ketel en een tuindeur naar het plat dak. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een douche met cabine, zitbad, wastafel, raam, radiator en elektrische verwarming. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van granito.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap. Deze verdieping is voorzien van een velux dakraam en is geheel bevloerd.

Tuin
De tuin beschikt over een voorterrein met oprit aan de zijkant van de woning. De zonnige achtertuin beschikt over buitenverlichting en een betonnen vloer. Afmetingen: 6.00 x 9.66.

Garage
De grote garage beschikt over een elektrische roldeur, betonvloer, elektra, wateraansluiting, uitstortgootsteen en een steekzolder.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishalfvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1958
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte185 m²
Perceeloppervlakte334 m²
Inhoud700 m³
Inpandigeruimte9 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte9 m²

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram