Markt 19, Tholen

€ 850,- p/m

Omschrijving

Gelegen aan de Markt in de historische binnenstad van Tholen, nabij diverse winkelvoorzieningen mag Leunis Makelaars u dit winkel- kantoorobject (totaal 112 m²) aanbieden. De begane grond met veel daglichttoetreding is voorzien van een entree met separaat toilet, praktijk/kantoorruimte en keuken/kantine. De 1e verdieping beschikt over 2 mooie ruimtes die u voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Daarnaast is de 2e verdieping bereikbaar middels vaste trap waar u nog een mooie bergzolder vindt. Tholen stad heeft een gevarieerd winkelaanbod en een actief verenigingsleven. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen circa 40 autominuten binnen handbereik. Zoekt u voor een aantrekkelijke prijs een representatieve winkel/kantoor/showroom dan is dit object zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Entree
De kantoorruimte is voorzien van een entree met balie. Het plafond is voorzien van een systeemplafond. De wanden zijn voorzien van spachtel. De betonnen vloer is voorzien van vinyl. Vanuit de entree is er toegang tot een toilet en de praktijkruimte.

Toilet
Het toilet is beschikt over een fonteintje en mechanische ventilatie. Het plafond is voorzien van een systeemplafond. De wanden zijn voorzien van spachtel. De betonnen vloer is voorzien van vinyl.

Praktijkruimte
Vanuit de entree heeft u toegang tot de ruime praktijkruimte. De praktijkruimte beschikt over een radiator en internetaansluiting. Het plafond is voorzien van een systeemplafond. De wanden zijn voorzien van spachtel. De betonnen vloer is voorzien van vinyl. Vanuit de praktijkruimte heeft u toegang tot de airco en de keuken.

Keuken
De dichte keuken is voorzien van een rechte opstelling en beschikt over een tuindeur, close-in-boiler, onder- en bovenkasten en een spoelbak. Het plafond is voorzien een systeemplafond. De wanden zijn voorzien van spachtel. De betonnen vloer is voorzien van vinyl.

Tweede toilet
Bij de keuken bevindt zich een tweede toilet. Het toilet beschikt over ene fonteintje en een radiator. Het plafond is voorzien van houten schroten. De wanden zijn voorzien van vliesbehang en voor 1/2 betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers. De overloop beschikt over een bergkast met fonteintje, radiator en telefoonaansluiting. Het plafond is voorzien van gips. De wanden zijn voorzien van behang. De houten vloer is voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over een radiator en telefoon- kabel en internetaansluiting. Het plafond is voorzien van houten schroten. De wanden zijn voorzien van behang. De houten vloer is voorzien van vloerbedekking. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een radiator en een telefoonaansluiting. Het plafond is voorzien van houten schroten. De wanden zijn voorzien van behang. De houten vloer is voorzien van vloerbedekking.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap komt u aan op de tweede verdieping. De tweede verdieping beschikt over een derde slaapkamer en is voorzien van een velux raam, dakkapel, CV-ketel, houten vloer en radiator.

Tuin
De achtertuin is voorzien van een siertuin en sierbestrating. Afmetingen: 37 m².

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 850,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte112 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)3

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram