Deestraat 2, Poortvliet

VERKOCHT

Omschrijving

Veel (894 m3) ruimte en nog meer mogelijkheden biedt deze goed onderhouden, vrijstaande woning op 585 m2 eigen grond. Door de eigen entree en voldoende parkeergelegenheid is dit object uitermate geschikt voor kantoor aan huis, dubbele bewoning of praktijkruimte aan huis. Kandidaten die riant willen wonen kunnen het voormalige kantoor op eenvoudige wijze bij de woning trekken. De woning is o.a. voorzien van een riante woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, kantoor/hobbyruimte en 5 slaapkamers op de verdieping. Verder is er rondom tuin gelegen die veel privacy biedt. Het geheel is goed onderhouden waarbij de gehele begane grond voorzien is van vloerverwarming. Om de ruimte en mogelijkheden goed te kunnen beoordelen is een bezichtiging van harte aan te bevelen! De bestemming van het object is gemengd dus er zijn veel gebruiksmogelijkheden.

Entree
U betreedt de woning via de hal. In de hal bevindt zich een radiator en het toilet. Het plafond van de entree is voorzien van gips. De wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Vanuit de entree heeft u toegang tot de woonkamer, keuken en de twee kantoren.

Toilet
Het toilet beschikt over een raam en fonteintje. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Woonkamer
De sfeervolle en ruime doorzon woonkamer heeft een radiator, elektrische rolluiken en een aansluiting voor de gashaard en een schoorsteen (dit staat in de hoek van de woonkamer). Het plafond is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.

Keuken
De woonkeuken heeft een hoek opstelling en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, magnetron, afzuigkap, 5-pits keramisch en een oven. Het plafond is gesausd. De wanden zijn voor 1/2 betegeld en verder afgewerkt met lambrisering. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Bijkeuken
De bijkeuken heeft een wasmachine- en drogeraansluiting, vaste kast en kastje voor de vloerverwarming. Het plafond is gesausd. De wanden zijn voor 1/2 betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Kantoor
Vanuit de hal heeft u toegang tot twee kantoren. Het kantoor grenzend aan de keuken beschikt over een gesausd plafond, gesausde wanden en vloerbedekking tegels. Het kantoor daarnaast heeft een eigen entree en beschikt over een gesausd plafond, gesausde wanden en vloerbedekking tegels + plavuizen. In deze ruimte bevindt zich tevens de meterkast. De meterkast beschikt over 10 groepen, 1 kookgroep, dubbeltariefmeter en de water- en gasmeter.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot 5 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De overloop beschikt over een knieschotberging, Velux dakraam en de c.v. ketel. Het plafond is voorzien van gips en kraaldelen. De wanden zijn gesausd en afgewerkt met structuurverf. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een knieschotberging, radiator en een telefoon- en kabelaansluiting. Het plafond is voorzien van gips en kraaldelen. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer 2 beschikt over een radiator, dakkapel en elektrisch rolluik. Het plafond is voorzien van gips. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer 3 beschikt over een knieschotberging en radiator. Het plafond is voorzien van gips en kraaldelen. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer 4 beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van gips en kraaldelen. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer 5 beschikt over een knieschotberging, radiator, dakkapel en een elektrisch rolluik. Het plafond is voorzien van gips en houten kraaldelen. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.

Badkamer
De badkamer beschikt over een douche met cabine en thermostaatkraan, ligbad, 2x wastafel, raam, designradiator en een dakkapel met elektrisch rolluik. Het plafond is voorzien van kunststof schroten. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Toilet
Het separaat toilet beschikt over een fonteintje. Het plafond is voorzien van dakplaten. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en deze verdieping is geheel bevloerd.

Tuin
De zonnige voortuin beschikt over siertuin, oprit, 3 parkeerplaatsen bij de voortuin en 3 parkeerplaatsen bij de garage. Afmetingen: 5,5 x 27. De ruime en sfeervolle achtertuin beschikt over buitenverlichting, siertuin, sierbestrating, gazonpartij en heeft een vrij achterom. Afmetingen: 8 x 13,5.

Garage
De inpandige garage beschikt over een houten deur, betonvloer, elektra en is in spouw opgetrokken. Afmetingen: 5.50 x 3.60.

Berging
De afmetingen van de blokhut in de tuin zijn: 2.70 x 2.70.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1991
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte255 m²
Perceeloppervlakte585 m²
Inhoud894 m³
Inpandigeruimte20 m²
Indeling
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en vloerverwarming geheel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte20 m²

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Video's

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram