Westvest 44 bwnr. 8 ong, Sint-Maartensdijk

Vraagprijs: € 174.900,- v.o.n.

Omschrijving

GASVRIJE WONING!
Negen karakteristieke woningen met als uitstraling de in Zeeland veel voorkomende boerderijvorm waarbij de woning en de schuur aan elkaar gebouwd zijn. Het project bevat 5 rij- en 4 hoekwoningen welke compleet met keuken en badkamer worden gerealiseerd. Deze woningen zijn zeer geschikt voor starters en voor elke woning is er rekening gehouden met parkeerplaatsen. De woningen hebben mooie tuinen op het zuiden gelegen en beschikken over een vrij achterom en een berging.

Bereikbaarheid:
Door de aansluiting van de verlengde A4 op het hoofdwegennet (A29) naar Rotterdam, wordt niet alleen de reistijd tussen de haven van Rotterdam en Antwerpen aanzienlijk bekort, maar neemt de bereikbaarheid van het eiland Tholen aanzienlijk toe.

Woningaanbod:
Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 zijn veel nieuwbouwplannen afgeblazen of uitgesteld. De vraag naar goede en betaalbare woningen is enorm toegenomen en nog steeds en zal de komende jaren verder toenemen.

Locatie:
De Westvest ligt een paar minuten buiten het centrum van Sint Maartensdijk en vormt de oude toegangsweg naar de voormalige haven. De straat heeft een aangename woonsfeer, het is een brede straat met aan weerszijden bebouwing. Door de opheffing van de haven is er alleen nog sprake van bestemmingsverkeer en in de afgelopen jaren zijn veel panden door haar bewoners gerenoveerd. Deze trend zal zich de komende jaren zeker doorzetten en de verwachting is dan ook gerechtvaardigd dat de aantrekkelijkheid van de Westvest als woonlocatie de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Indeling:
Begane grond
De begane grond van de woning is uitgevoerd met een woonkamer en voorzien van een volledig ingerichte keuken, een ruimte entree en een toilet. De standaard keukenopstelling is uitgerust met de volgende apparatuur: koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Via de ruime openslaande deuren kunt u naar het terras en tuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De ruimte onder de begane grond is niet bereikbaar.

1e verdieping
Op de verdieping is er een overloop, zijn er drie slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer waarbij u als koper kunt kiezen uit verschillende opties qua kleur en uitvoering. De standaard badkamer is uitgerust met het volgende: wandcloset met closetzitting en deksel in kleur wit, inbouwreservoir met afdekplaat, wastafel, mengkraan, planchet, spiegel, douche mengkraan, glijstang combinatie en een douchebak.

2e verdieping
De zolderkamer is te bereiken via een vlizotrap (vaste trap optioneel) en biedt voldoende mogelijkheden voor bergruimte. Achter in de tuin zal op de grens van de kavel een berging worden gebouwd met voldoende ruimte voor de stalling van fietsen en tuingereedschap. Is de standaardberging voor u niet voldoende, dan is er een optie voor de bouw van een grotere berging.

Bijzonderheden:
In de projectshowroom kunt U een keuze maken uit een standaard tegelpakket.
- Wandtegelwerken;
De wanden van het toilet op de begane grond worden voorzien van standaard wandtegels tot een hoogte van circa 1,25m1 af vloer. De wanden van de badkamer worden geheel rondom tot een hoogte van circa 2,00m1 af vloer betegeld.
- Vloertegelwerken;
De vloer van het toilet en badkamer worden voorzien van standaard vloertegels. De vloertegels worden in beide vertrekken recht verwerkt. Indien het tegelwerk komt te vervallen bedraagt de minderprijs € 900,00 incl. BTW. Er wordt een kitvoeg aangebracht bij de aansluiting op de vloertegels, inwendige hoeken en kozijnstijlen. De wandtegels stroken niet met de vloertegels. Sierstrippen en hoekafwerkingen behoren niet tot de standaard tegelwerken maar kunnen tegen meerprijs worden geleverd en verwerkt.

Indien de keuken in zijn geheel komt te vervallen bedraagt de minderprijs € 1.750,00 inclusief BTW.

Een nieuwbouwwoning geeft u veel vrijheid en voordelen. De redenen om voor nieuwbouw te kiezen:

Uw eigen keuzes
Kiest u graag zelf uw keuken of badkamer? Met een nieuwbouwwoning heeft u alle ruimte voor de invulling van uw eigen wensen. Ook extra's kunnen veelal eenvoudig worden meegenomen tijdens de bouw.

Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt veel financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting.

Energiezuinig
Woningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Optioneel kunnen er op het dak aan de achterzijde van de woning PV-panelen worden geplaatst. Uw energieverbruik wordt gecompenseerd met opgewekte energie uit de zonnepanelen. Dit scheelt aanzienlijk in uw energiekosten.

Gezond en veilig
Nieuwbouwprojecten voldoen aan de modernste veiligheidseisen. Onze woningen zijn standaard uitgerust met een energiezuinig ventilatiesysteem, een professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Aangename temperatuur
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming. Met vloerverwarming voelt u in het hele vertrek dezelfde aangename temperatuur en heeft u meer inrichtingsvrijheid en ruimte in huis.

Hoogwaardige isolatie
Het dak, de gevels en de vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een vergelijkbare, bestaande woning. Hierdoor blijft de warmte langer in huis en geniet u van meer wooncomfort.

Isolerend HR ++ glas
Nieuwbouwwoningen zijn uitgerust met isolerend HR++ glas. Hierdoor houdt u de kou buiten en de warmte binnen. Met HR++ glas bespaart u jaarlijks aanzienlijk op de energiekosten.

Onderhoudsvriendelijk
Met een nieuwbouwwoning heeft u de komende jaren niet alleen weinig onderhoud, maar ook garantie op veel materialen. Alles is immers gloednieuw. Zo houdt u geld en tijd over voor andere leuke dingen.

Prettige woonomgeving
Sint Maartensdijk is niet alleen een plaats waar het goed wonen en werken is, maar ook een plaats met een omgeving waar het goed toeven is. Zo kunt u genieten van rust, water, ruimte en groen. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor wandel- en fietstochten.

Daarom nieuwbouw!

Westvest 42 te Sint Maartensdijk: beschikbaar
Westvest 44 te Sint Maartensdijk: beschikbaar
Westvest 46 te Sint Maartensdijk: beschikbaar
Westvest 48 te Sint Maartensdijk: beschikbaar
Westvest 50 te Sint Maartensdijk: beschikbaar
Westvest 52 te Sint Maartensdijk: beschikbaar
Westvest 54 te Sint Maartensdijk: beschikbaar
Westvest 56 te Sint Maartensdijk: beschikbaar
Westvest 58 te Sint Maartensdijk: beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ 174.900,- v.o.n.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2018
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte78 m²
Perceeloppervlakte85 m²
Inhoud330 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Foto's

Plattegronden