Eendrachtsweg 11, Tholen

VERKOCHT

Omschrijving

In verband met een verdere groei van onze makelaardij en het doorstromen naar een ruimer kantoorpand, kunnen wij u aanbieden een instap klaar kantoorpand gelegen op een uitstekende zicht A-locatie met een totale oppervlakte van 88 m² verdeeld over 2 bouwlagen.

De locatie is uitstekend geschikt voor kantoordoeleinden, maar ook voor kapsalon/ barbier, beauty salon of andere detailhandel. De directe buren zijn een bakkerswinkel en bloemen&lifestyle.

Het pand is zeer goed bereikbaar en parkeermogelijkheden voor de deur.

Bestemming:
De voor “Centrum-1” aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met cat. B1, cultuur en ontspanning en wonen, detailhandel, dienstverlening, kantoor, maatschappelijk en sport.

Locatiebeschrijving
Het object is centraal gelegen nabij de jachthaven en maakt deel uit van het centrum van Tholen. In de nabije omgeving zijn een aantal horecagelegenheden gelegen. De snelweg A4 richting Bergen op Zoom, Rotterdam, Breda, Antwerpen en Middelburg is vanaf de locatie binnen 10 minuten bereikbaar.

Locatiebeschrijving
Het object is centraal gelegen nabij de jachthaven en maakt deel uit van het centrum van Tholen. In de nabije omgeving zijn een aantal horecagelegenheden gelegen. De snelweg A4 richting Bergen op Zoom, Rotterdam, Breda, Antwerpen en Middelburg is vanaf de locatie binnen 10 minuten bereikbaar. De locatie is uitstekend geschikt voor detailhandel en kantoordoeleinden.

Entree/kantoor
U betreedt het object via het kantoor. Deze ruime kantoorruimte heeft een radiator, airco, en vloer- en plafondplinten. Het plafond is voorzien van een systeemplafond. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Vanuit het kantoor heeft u toegang tot de werkkamer en de archiefruimte.

Werkkamer
De werkkamer heeft een telefoon- en kabelaansluiting en geeft daarnaast nog extra toegang tot een bergkast. Het plafond is voorzien van een systeemplafond. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. In de bergkast bevindt zich de meterkast.

Meterkast
De meterkast heeft 9 groepen, dubbeltariefmeter, kabelaansluiting, ISDN aansluiting, 2 aardlek en de water- en gasmeter.

Archiefruimte
De archiefruimte heeft een radiator en trapopgang naar de 1e etage. Het plafond is voorzien van een systeemplafond. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Vanuit de archiefruimte heeft toegang tot de keuken en het toilet.

Keuken
De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van een radiator, vaatwasser (ter overname) en een close-in-boiler 10L. Het plafond is voorzien van een systeemplafond. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en zijn gesausd. Achter het aanrechtblad is de wand betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Toilet
Het toilet heeft een fonteintje en mechanische ventilatie. Het plafond is voorzien van een systeemplafond. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een sfeervolle en ruime spreekkamer. Deze spreekkamer heeft een archiefkast, radiator, telefoon- en kabelaansluiting, 2x velux en een airco (ter overname). Het plafond is voorzien van gips en is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en zijn gesausd. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1980
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte88 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)2

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen