Prinses Christinastraat 7, Tholen

VERKOCHT BINNEN 3 MAANDEN!

Omschrijving

Fijne eengezinswoning met 4 slaapkamers en bergzolder. Door de ligging aan een autoluwe straat is deze woning rustig gelegen en ideaal met kleine kinderen. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. In de gesloten keuken bevinden zich aansluitingen voor de wasmachine. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan 1 met balkon en de badkamer gesitueerd. De achtertuin heeft een stenen berging met aansluitingen voor de droger en een vrij achterom.

Entree
U betreedt de woning via de hal. In de hal bevindt zich een radiator, trapkast, het toilet en de meterkast. De meterkast heeft 6 groepen, slimme meter, aardlek en de water- en gasmeter. Het plafond in de hal is voorzien van gips. De wanden zijn afgewerkt met behang en houten lambrisering. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Toilet
Het toilet heeft een raam. Het plafond is voorzien van gips. De wanden zijn voor 1/2 betegeld en verder gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Woonkamer
De sfeervolle doorzon woonkamer heeft een radiator, telefoon- en kabelaansluiting en een handbediend rolluik aan de voorzijde van de woning. Het plafond is voorzien van gips. De wanden zijn afgewerkt met structuurverf. De houtenvloer is voorzien van laminaat. Afmeting: 3.50 x 7.03.

Keuken
De dichte keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van een tuindeur, wasmachineaansluiting, koelkast, (combi) magnetron, 4-pits gaskomfoor en een radiator. Het plafond is voorzien van houten schroten. De wanden zijn voor 1/2 betegeld en verder afgewerkt met behang en houten lambrisering. De houten vloer is voorzien van plavuizen. Afmeting: 2.30 x 3.15.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Op de overloop bevindt zich een radiator. Het plafond is voorzien van stucwerk. De wanden zijn afgewerkt met houten lambrisering en spachtelputz. De houten vloer is voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een radiator en deur naar het balkon. Het plafond is voorzien van stucwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking. Afmeting: 3.50 x 3.15. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een bergkast en een radiator. Het plafond is voorzien van stucwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van laminaat. Afmeting: 3.25 x 2.30. Slaapkamer 3 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van stucwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van laminaat. Afmeting: 3.50 x 2.52. Slaapkamer 4 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator en handbediend rolluik. Het plafond is voorzien van stucwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van laminaat. Afmeting: 2.18 x 2.30.

Badkamer
De badkamer heeft een ligbad, wastafel met badmeubel en mechanische ventilatie. Het plafond is voorzien van kunststof schroten en spots. De wanden zijn geheel betegeld. De houtenvloer is voorzien van plavuizen.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap. Deze verdieping is geheel bevloerd.

Tuin
De uitgestrekte voortuin beschikt over sierbestrating en gazonpartij. Afmeting: 7 x 6.

De sfeervolle achtertuin heeft sierbestrating en een vrij achterom. Afmeting: 8.5 x 6.

Berging
De vrijstaande stenen berging heeft een betonvloer, elektra, wateraansluiting en aansluiting voor de droger. Afmeting: 2.50 x 2.60.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1966
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte83 m²
Perceeloppervlakte142 m²
Inhoud282 m³
Buitenruimte2 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestookt combiketel Remeha W28 Eco uit 2001
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Brochures

Brochure 1

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen