Eerste Dijk 5, Sint-Maartensdijk

VERKOCHT BINNEN 2 MAANDEN!

Omschrijving

Heeft u altijd al in het buitengebied willen wonen? Dan is hier uw kans in deze sfeervolle, vrijstaande woning met gepotdekselde schuur op 715 m² eigen grond. Op de begane grond bevindt zich behalve de woonkamer een ruime woonkeuken, badkamer en bijkeuken. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers gerealiseerd. Vanuit de bijkeuken is een 4e zeer ruime kamer toegankelijk die gelegen is boven de entree en badkamer. Aangrenzend is er een ruime schuur met overkapping. Aan de voorzijde is er schitterend uitzicht over het polderlandschap.

Entree
U betreedt de woning via de entree. Hier bevindt zich de meterkast; deze heeft 6 groepen, een dubbeltarief slimme meter en een gasmeter. De watermeter bevindt zich onder het kruipluik. Het plafond is voorzien van gips, de wanden zijn afgewerkt met structuurverf en de betonnen vloer heeft plavuizen. Vanuit de hal zijn het toilet, de badkamer, bijkeuken en de woonkeuken toegankelijk.

Toilet
Het hangtoilet is in 2016 vernieuwd en is voorzien van een gaskachel en een raam. Het plafond is voorzien van gips, de wanden zijn 1/2 betegeld en de betonnen vloer heeft plavuizen.

Keuken
De royale woonkeuken is voorzien van een hoekopstelling en heeft openslaande deuren naar de tuin. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig zoals een koelkast, afzuigkap, oven en een 4 -pits keramisch kooktoestel. Vanuit de keuken is de trapkast toegankelijk. Het plafond is voorzien van gips, de wanden zijn afgewerkt met behang en de betonnen vloer heeft vloerbedekking. Vanuit de woonkeuken is de woonkamer bereikbaar.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een schouwpartij met gashaard. Het plafond is voorzien van balken en gips, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer is afgewerkt met vloerbedekking.

Badkamer
De badkamer is op de begane grond gelegen en heeft een douchegelegenheid en een vaste wastafel. Tevens is er een elektrische kachel aanwezig. Het plafond is voorzien van gips, de wanden zijn geheel betegeld en de betonnen vloer heeft plavuizen.

Bijkeuken
De bijkeuken heeft een keukenblok met gootsteen, gaskachel, aansluitingen voor de wasmachine en een luik met vlizotrap naar slaapkamer 1. Vanuit de bijkeuken is de tuin toegankelijk. Het plafond is afgewerkt met gips, de wanden zijn 1/2 betegeld en de betonnen vloer is voorzien van vinyl.

Overloop
Aankomend op de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en een vaste kast. De overloop is voorzien van een Velux dakraam. Het plafond is voorzien van gips, de wanden zijn gesausd en de houten vloer heeft vloerbedekking.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 is bereikbaar via de vlizotrap in de bijkeuken. Hier is echter voldoende ruimte voor het plaatsen van een vaste trap. Slaapkamer 1 is afgewerkt met houten schroten en de houten vloer heeft vloerbedekking. Slaapkamer 2 is aan de rechterzijde gelegen en is voorzien van een vaste kast. Het plafond is gesausd en voorzien van balken, de wanden zijn behangen en de houten vloer heeft vloerbedekking. Slaapkamer 3 is in het midden gelegen en is voorzien van een dakkapel. Het plafond afgewerkt met gips en balken, de wanden zijn behangen en de houten vloer heeft vloerbedekking. Slaapkamer 4 is aan de linkerzijde gelegen en heeft een dakkapel en een Velux dakraam. Het plafond is gesausd en voorzien van balken, de wanden zijn gesausd en de houten vloer heeft vloerbedekking.

Schuur
In 2012 is de fraaie gepotdekselde schuur met overkapping gerealiseerd. De schuur heeft een steekzolder en is voorzien van elektra. Afmetingen 3,42 x 6,92 m. Afmetingen van de overkapping zijn 1,91 x 6,92 m.

Tuin
De tuin is rondom gelegen en biedt aan de voorzijde van de woning schitterend uitzicht over het polderlandschap. De tuin is voorzien van buitenverlichting, sierbestrating, gazon en heeft een vrije achterom.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuisdijkwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1795
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte715 m²
Inhoud496 m³
Inpandigeruimte24 m²
Buitenruimte13 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarminggaskachels
Warm waterelektrische boiler huur
Buitenruimte
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd hout
Inpandigeruimte24 m²

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Video's

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram