Schelpkreekstraat 14, Sint Philipsland

VERKOCHT BINNEN 4 WEKEN!

Omschrijving

Deze 2/1 kap woning is zeer gunstig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. De hele woning is voorzien van dubbel glas met elektrisch bedienbare rolluiken. De gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming. De keuken is royaal van afmeting en biedt zicht op de achtertuin. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een in 2016 vernieuwde badkamer. Op de 2e verdieping bevindt zich, behalve de voorzolder met berging, een 4e slaapkamer. De achtertuin is bestraat en heeft een vrije achterom.

Entree
U betreedt de woning via de entree. Vanuit de entree zijn de woonkamer en het toilet toegankelijk. Tevens bevindt zich hier de meterkast. De meterkast heeft 4 groepen en 1 aardlekschakelaar. Tevens is er een dubbeltarief slimme meter, gasmeter en watermeter aanwezig. Het plafond van de entree is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn afgewerkt met granol en de betonnen vloer heeft marmer met vloerverwarming. Vanuit de entree zijn het toilet en de woonkamer toegankelijk.

Toilet
Het toilet is voorzien van een fonteintje en mechanische ventilatie. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn 1/2 betegeld en de betonnen vloer heeft marmer.

Woonkamer
De L-vormige woonkamer is voorzien van een trapkast, een radiator en van (merendeel) elektrisch bedienbare rolluiken. Het plafond is voorzien spuitwerk, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer heeft marmer met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is de keuken toegankelijk. De wand naar de keuken is later geplaatst en is gelijmd op de vloer waardoor hij op eenvoudige wijze verwijderd zou kunnen worden.

Keuken
De ruime keuken is tuingericht en biedt toegang tot de bijkeuken. Er is een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn afgewerkt met granol en de betonnen vloer heeft marmer met vloerverwarming.

Bijkeuken
De bijkeuken heeft aansluitingen voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken is de tuin toegankelijk. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer heeft marmer.

Overloop
Aankomend op de overloop heeft u toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn voorzien van granol en de betonnen vloer heeft marmer.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft een radiator en een elektrisch bedienbaar rolluik. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn deels behangen en deels gesausd en de betonnen vloer is afgewerkt met vloerbedekking. Slaapkamer 2 is eveneens aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een radiator, dakkapel en een elektrisch bedienbaar rolluik. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer heeft vloerbedekking. Slaapkamer 3 is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een radiator, Velux dakraam en een elektrisch bedienbaar rolluik. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer is voorzien van vinyl.

Badkamer
De in 2016 geplaatste badkamer heeft een 2e toilet, douchecabine met thermostaatkraan en een badmeubel met wastafel. Er is een raam voor de ventilatie en een radiator voor de verwarming. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn geheel betegeld en de betonnen vloer is afgewerkt met plavuizen.

Zolder
De zolderverdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Op de voorzolder bevindt zich de cv ketel en de aansluitingen voor de wasmachine. Het plafond is gesausd, de wanden zijn voorzien van vliesbehang en de betonnen vloer is voorzien van vinyl. Slaapkamer 4 heeft een Veluxdakraam. Het plafond is gesausd, de wanden zijn voorzien van vliesbehang en de betonnen vloer is afgewerkt met vinyl.

Tuin
De op het zuiden gelegen voortuin is voorzien van buitenverlichting en sierbestrating. De op het noorden gelegen achtertuin is voorzien van buitenverlichting, buitenkraan, sierbestrating en een vrije achterom. Afmetingen 7 x7 meter. In de achtertuin bevindt zich een houten blokhut van 2,25 x 2,88 meter.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1993
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte94 m²
Perceeloppervlakte124 m²
Inhoud309 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestookt combiketel Remeha Avanta uit 2010
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram