Bloemenlaan 163, Sint-Maartensdijk

VERKOCHT

Omschrijving

Deze eengezinswoning is zeer gunstig geprijsd en kunt u daardoor naar eigen smaak verbouwen c.q. moderniseren. Op de begane grond treft u de woonkamer met plavuizen vloer en vloerverwarming en dichte keuken aan. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de ruime badkamer. De zolder is toegankelijk door middel van een vaste trap. Op de voorzolder treft u de cv ketel aan. De zolderkamer is voorzien van een Velux dakraam. In de op het noord-oosten gelegen achtertuin met vrije achterom bevindt zich een ruime stenen berging.

Entree
In de entree bevindt zich de meterkast, de trapkast en de unit voor de vloerverwarming. De meterkast heeft 4 groepen, een dubbel tarief slimme meter, gasmeter en een watermeter. Het plafond van de entree is gesausd, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Vanuit de entree zijn het toilet, de keuken en de woonkamer toegankelijk. Tevens is hier de trapopgang naar de 1e verdieping.

Toilet
Het toilet heeft een fonteintje en mechanische ventilatie. Het plafond is voorzien van gips de wanden zijn 1/2 betegeld en de betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Woonkamer
De woonkamer heeft een radiator. Het plafond is gesausd, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer heeft plavuizen met vloerverwarming. Aan de voor- en achterzijde bevindt zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Afmetingen 7.10 x 3,70 m.

Keuken
De keuken is voorzien van een rechte opstelling en heeft aansluitingen voor de wasapparatuur en een loopdeur naar de achtertuin. Het plafond is gesausd, de wanden zijn 2/3 betegeld en de betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Afmetingen 3,15 x 2,20 m.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop van de 1e verdieping heeft u toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Het plafond en de wanden van de overloop zijn gesausd en de betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 is aan de achterzijde gelegen en heeft een radiator. Het plafond is gesausd, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer is voorzien van laminaat. Afmetingen 3,20 x 2,20 m. Slaapkamer 2 is eveneens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een radiator. Het plafond is gesausd, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer is voorzien van laminaat. Afmetingen 3,70 x 3,70 m. Slaapkamer 3 is aan de voorzijde gelegen en heeft een radiator. Het plafond is gesausd, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer is voorzien van laminaat. Afmetingen 3,70 x 3,30 m.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad met douchefunctie met thermostaatkraan en een vaste wastafel. Er is mechanische ventilatie aanwezig en een radiator. Het plafond is gesausd, de wanden zijn 2/3 betegeld en de betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Afmetingen 1,60 x 2,20 m.

2e Verdieping
De zolder is bereikbaar door middel van een vaste trap. Op de voorzolder bevindt zich de cv ketel. Het plafond is afgewerkt met zachtboardplaten, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking. De 4e slaapkamer bevindt zich op zolder en heeft een radiator, knieschot met bergruimte en een Velux dakraam. Het plafond is afgewerkt met zachtboardplaten, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer is voorzien van laminaat. Afmetingen 3,70 x 3,30 m.

Tuin
De voortuin is op het zuid-westen gelegen en is voorzien van sierbestrating. Afmetingen 6,15 x 5,70 m. De op het noord-oosten gelegen achtertuin is voorzien van buitenverlichting, een buitenkraan en sierbestrating en heeft een vrije achterom. Afmetingen 6,15 x 6,15 m. In de achtertuin bevindt zich een stenen berging die voorzien is van elektra. Afmetingen 6,15 x 2,65 m.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1977
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte140 m²
Inhoud366 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Brochures

Brochure 1

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram