Hofstede 3, Tholen

VERKOCHT BINNEN 6 MAANDEN!

Omschrijving

Dit karakteristieke, vrijstaande woonhuis met garage is gelegen in Stadszicht op 461 m² eigen grond. De ruime L-vormige woonkamer heeft een sfeervolle erker aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde. De woonkamer heeft een massief eiken parketvloer en een sfeer gashaard. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De garage is inpandig bereikbaar vanuit de bijkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een 2e toilet. Op de 2e verdieping zijn 2 royale slaapkamers en een overloop met veel kastruimte gelegen. De achtertuin biedt vrij uitzicht over het polderlandschap en heeft een houten berging en een overkapping.

Entree
U betreedt de woning via de hal. In de hal bevindt zich een radiator, de meterkast en het toilet. De meterkast heeft 7 groepen, slimme meter en de water- en gasmeter. Het plafond in de hal is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met granol. De betonnen vloer is voorzien van parket. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en eerste verdieping.

Toilet
Het toilet heeft een fonteintje. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Woonkamer
De sfeervolle L-vormige woonkamer heeft een schouwpartij, trapkast en sfeer gaskachel. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De betonnen vloer is voorzien van een massief eiken vloer. Oppervlakte: 47 m².

Keuken
De open keuken heeft een hoek opstelling en is voorzien van een tuindeur, koelkast, afzuigkap en een 4-pits keramisch kooktoestel. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voor 1/2 betegeld. De betonnen vloer is voorzien van een parket vloer. Oppervlakte: 7,9 m²

Bijkeuken
De bijkeuken beschikt over een wasmachine- en drogeraansluiting. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Afmeting: 1.95 x 1.85.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Het plafond op de overloop is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een radiator en inloopkast van 20 m². Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking. Afmeting: 3.20 x 6.48. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat. Afmeting: 3.72 x 3.10. Slaapkamer 3 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat. Afmeting: 3.72 x 3.10.

Badkamer
De badkamer heeft een inloopdouche met thermostaatkraan, ligbad met thermostaatkraan, badmeubel met 2x wastafel, dakkapel, raam en een designradiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Afmeting: 3.55 x 2.5.

Tweede verdieping
Aankomend op de overloop van de tweede verdieping, middels een vaste trap, heeft u toegang tot twee slaapkamers. Op de overloop zijn 2 vaste kasten gemaakt en een C.V. hok.

Slaapkamers
Slaapkamer 4 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien spuitwerk en gips. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat. Afmeting: 3.17 x 4.75. Slaapkamer 5 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Tuin
De voortuin heeft buitenverlichting en een oprit. Afmeting: 4.25 x 15.75. De vrij gelegen achtertuin heeft buitenverlichting en gazonpartij. Afmeting: 11.6 x 15.75.

Garage
De inpandige garage heeft een kanteldeur, uitstortgootsteen en verwarming. Afmeting: 6.95 x 2.95.

Berging
De houten berging beschikt over elektra. Afmeting: 3.75 x 3.25.

Overkapping
De afmeting van de overkapping is: 3.75 x 3.00.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte188 m²
Perceeloppervlakte461 m²
Inhoud795 m³
Inpandigeruimte20 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte20 m²

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram