Schansdijk bouwnummer 2 ong, THOLEN

VERKOCHT

Omschrijving

Aan de Schansdijk in VesteTuin komen 7 schitterende witte eengezinswoningen. De eerste 2 rijtjes aan de dijk zijn al gerealiseerd en enige jaren bewoond. Gaat jouw voorkeur uit naar een mooie hoek- of tussenwoning met een rustige ligging? Dan is deze eengezinswoning misschien wel iets voor jou. De grote, lichte woonkamer heeft een schuifpui en vanuit de keuken kijk je uit op de dijk.

De bijzonder aantrekkelijke eengezinswoningen zijn niet alleen mooi om te zien. Ze zijn ook nog eens heerlijk ruim én licht. Dit komt namelijk door de grote schuifpui in de tuingerichte woonkamer. Op de eerste verdieping zijn 3 fijne slaapkamers en de badkamer met standaard een douche en wastafel. De zolder is vrij indeelbaar. En heb je behoefte aan wat meer ruimte op deze verdieping? Laat dan een dakkapel plaatsen.

Gasloos wonen
Standaard worden de nieuwbouwwoningen opgeleverd met een compleet afgewerkte badkamer. De woning is standaard gasloos en heeft een zonnepaneel op het dak. Hiermee ben je direct klaar voor de toekomst!

Kijk voor meer informatie op www.vestetuin.nl

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2019
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte114 m²
Perceeloppervlakte127 m²
Inhoud410 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin

Brochures

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram