Westpoort 22, Sint-Maartensdijk

VERKOCHT BINNEN 2 MAANDEN!

Omschrijving

Aantrekkelijke tussenwoning met 5 slaapkamers op 145 m2 eigen grond. De woning is goed onderhouden en gelegen aan een aantrekkelijke straat. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een verhard terrein waardoor u qua achtertuin (Westen) vrijer zit en de berging ook bereikbaar is met de auto. De woning beschikt over een eenvoudige keuken en nieuwe (2012) moderne badkamer. Verder is de woning grotendeels voorzien van rolluiken. Bent u op zoek naar een woning welke met weinig inspanningen te betrekken is, dan adviseren wij u om dit huis zeker te bezichtigen.

Entree
U betreedt de woning via de hal. In de hal bevindt zich de meterkast. De meterkast heeft 6 groepen, dubbeltariefmeter, kabelaansluiting, 1 aardlek en de water- en gasmeter. Het plafond in de hal is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang en lambrisering. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Vanuit de entree heeft u toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De z-vormige woonkamer heeft een radiator en telefoon- en kabelaansluiting. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang en zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen en vloerverwarming.

Keuken
De open woonkeuken heeft een hoekopstelling en beschikt over een koelkast, vaatwasser, magnetron, afzuigkap, 4-pits gaskomfoor en een oven. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen en vloerverwarming.

Bijkeuken
De bijkeuken heeft een vaste kast met daarin: unit vloerverwarming (2 groepen), wasmachine aansluiting en de cv ketel. Via de tuindeur heeft u toegang tot de zonnige tuin. Het plafond is voorzien van gips en spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Tussenhal
Via de tussenhal heeft u toegang tot het toilet en de eerste verdieping.

Toilet
Het toilet heeft een fonteintje en mechanische ventilatie. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voor 1/2 betegeld en veder afgewerkt met spuitwerk. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking. Slaapkamer 3 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een vaste kast en een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Badkamer
De badkamer heeft een toilet, inloop douche met thermostaatkraan, wastafel, natuurlijke ventilatie, raam en een designradiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Tweede verdieping
Aankomend op de overloop, middels een vaste trap, van de tweede verdieping heeft u toegang tot twee slaapkamers. Op deze overloop bevindt zich een vaste kast en een dakraam. Het plafond is voorzien van dakplaten. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamers
Slaapkamer 4 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator en velux. Het plafond is voorzien van gips. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking. Slaapkamer 5 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een radiator, velux en een luik wat toegang geeft tot de zolder. Het plafond is voorzien van gips. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.

Tuin
De voortuin heeft buitenverlichting, siertuin en sierbestrating. Oppervlakte: 38.5 m². De achtertuin heeft buitenverlichting, buitenkraan, siertuin, sierbestrating, handmatig zonwering en een vrij achterom. Oppervlakte: 55 ².

Berging
De vrijstaande stenen berging heeft een betonvloer, golfplatendak, vrij achterom en elektra. Afmeting: 5.46 x 3.0

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1989
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte109 m²
Perceeloppervlakte145 m²
Inhoud362 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram