Hoogstraat 16, Tholen

VERKOCHT BINNEN 3 MAANDEN!

Omschrijving

Uniek woon/winkelpand in het centrum van Tholen met beschutte, op het zuid-westen gelegen achtertuin van 20 x 11,50 m. Dit pand leent zich voor diverse doeleinden. Het is thans in verhuurde staat. De begane grond is als winkelruimte in gebruik en heeft aangrenzend een ruim kantoor en keuken met toegang tot de achtertuin. De bovengelegen kantoorruimte heeft een eigen entree en opgang. Er zijn in totaal 6 kantoorruimtes en een pantry. De huidige winkelruimte zou ook geschikt zijn om te verbouwen tot woonhuis met riante tuin. De kantoren op de bovenverdieping kunnen zowel als kantoorruimte dienen of ingericht worden als woonhuis of bijvoorbeeld bed & breakfast. Wij laten u dit pand graag zien zodat u de mogelijkheden van dit unieke object kunt bekijken.

Indeling:

Winkelruimte
Grote winkelruimte met een vloeroppervlak van 167 m². Aan de voorzijde is er een glazen pui met rolluik en een zonnescherm. Het plafond van de winkelruimte is voorzien van een systeemplafond, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en structuurverf en de betonnen vloer heeft vloerbedekking. Er is een heater en een airco/verwarmingsinstallatie aanwezig. In de winkel bevindt zich een kantoorruimte en een toiletgroep met werkkast. Het plafond van het kantoor is voorzien van een systeemplafond, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en de betonnen vloer is voorzien van parket.

Kantoorruimte
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een royaal kantoor met een open bergzolder en een loopdeur naar de riante achtertuin. Het plafond is gesausd, de wanden zijn afgewerkt met granol en de betonnen vloer is voorzien van laminaat. Vanuit deze kantoorruimte is de huidige keuken toegankelijk.

Keuken
Er is een klein eenvoudig keukenblokje aanwezig in de ruime keuken en er zijn aansluitingen voor een volledige keuken aanwezig. Vanuit de keuken is er toegang tot het 2e toilet en is er een kluis van 3 x 3m toegankelijk.

Kantoorpand
Het pand op de verdiepingen heeft een eigen entree. De hal is voorzien van een meterkast met 6 groepen, een slimme meter, gasmeter en een watermeter. Er bevindt zich een kelderkast onder de trap. Het plafond van de entree is voorzien van een systeemplafond, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking. Vanuit de entree is de trapopgang toegankelijk.

Overloop
Aankomend op de overloop heeft u toegang tot de kantoorruimtes en tot de archiefruimte met trapopgang naar de 2e verdieping. Het plafond van de overloop is voorzien van houten schroten, de wanden zijn voorzien van vliesbehang en de houten vloer heeft marmoleum.

Kantoorruimtes
Ruimte 1 is aan de voorzijde gelegen, heeft een radiator en biedt toegang tot de pantry en het toilet. Het plafond is voorzien van gips, de wanden zijn gesausd en de houten vloer is voorzien van linoleum. Ruimte 2 is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een radiator. Het plafond is voorzien van gips, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en de houten vloer is afgewerkt met linoleum. Ruimte 3 is eveneens aan de achterzijde gelegen heeft dezelfde indeling en afwerking als ruimte 2. Aankomend zolder zijn er 2 kantoorruimtes. De zolder is in 2016 geisoleerd en voorzien van 2 dakkapellen met kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het plafond van de zolder is voorzien van gips, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en de houten vloer is voorzien van linoleum. Achter het knieschot bevindt zich de cv installatie.

Achtertuin
De achtertuin is op het zuid-westen gelegen en is voorzien van sierbestrating. Afmetingen 20 x 11,50 m.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1909
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte167 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)2

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Video's

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram