Klipper 49kavel 2, Sint-Annaland

€ 406.900,- v.o.n.

Omschrijving

Wonen met op de achtergrond het kabbelende water van de Oosterschelde.

In Sint-Annaland realiseert Brummelhuis in het plan Klipper een nieuwbouwproject van 2 vrijstaande woningen. Brummelhuis is flexibel qua indeling zodat het echt maatwerk wordt met uw eigen ontwerp.

Sint-Annaland
Sint-Annaland staat bekend als een gezellig, levendig dorp op het eiland Tholen. Hier kunt u genieten van alle voordelen van ‘het Zeeuwse’, zoals de prachtige natuur, water, de rust en de vele zonuren. Sint-Annaland biedt haar inwoners volop voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, cultuur en recreatie. Aan de rand van het dorp vindt u een strandje met uitstekend zwemwater, chaletpark en jachthaven. De jachthaven en de recreatieve mogelijkheden in het gebied daar omheen worden momenteel flink uitgebreid. Bereikbaarheid Vandaag de dag is Tholen van alle kanten bereikbaar. Sint- Philipsland is via de Philipsdam verbonden met Schouwen-Duiveland en het eiland Tholen via de Oesterdam met Zuid-Beveland. Drie bruggen verbinden Tholen en Sint-Philipsland met de provincie Noord-Brabant. Grote plaatsen als Bergen op Zoom, Antwerpen en Rotterdam zijn goed te bereiken.

Mogelijke indeling:
Een huis met 2 bouwlagen maakt uw leefruimte royaal en compact tegelijk. Binnen creëert u heerlijke, ruime woonplekken op de begane grond én op de twee verdiepingen. Buiten houdt u, door hoogbouw, extra ruimte over om te genieten van een fijne tuin. Want bij een vrijstaand huis van Brummelhuis hoort een gezellig terras omgeven door groen en speelse elementen. Kortom; een ideaal huis voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen. Genoeg ruimte voor slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping met vaste trap, creëert u met gemak extra slaapkamers of een royale hobbyruimte. Dit is een indeling wat wij u aandragen, heeft u iets anders in gedachten qua indeling of uitbreiding? Dan biedt Brummelhuis diverse mogelijkheden. Kortom u vindt hier maatwerk! www.brummelhuis.nl

Tholen
Het eiland Tholen is met zijn pittoreske stadjes en dorpjes een bijzonder eiland. De vele bloemdijken en de smalle polderwegen maken het gebied aantrekkelijk voor fietsers en wandelaars. De ruim veertig kilometer lange zeewering beschermt het land tegen het water. De Oosterschelde is in trek bij vissers en watersporters.

Bent u enthousiast geworden vraag vrijblijvend een brochure met de prijslijst aan!

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ 406.900,- v.o.n.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2019
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte147 m²
Perceeloppervlakte358 m²
Inhoud596 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin

Brochures

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram