Burgemeester Van Boeijenstraat 58, Tholen

VERKOCHT BINNEN 2 WEKEN!

Omschrijving

Verhuizen en wonen, dat kan in deze jonge tussenwoning in Stadszicht 2. De begane grond is royaal van afmeting door een aanbouw aan de achterzijde over de volle breedte van de woning. De woonkamer is tuingericht en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De royale zolder biedt ruimte aan een 4e en 5e slaapkamer. De woning heeft zowel op de begane grond als op de 1e verdieping een pvc vloerafwerking met vloerverwarming als hoofdverwarming. Deze woning is bovendien onderhoudsarm door de kunststof kozijnen, energiezuinig (warmtepomp) en gasloos.

Entree
U betreedt de woning via de entree aan de voorzijde. Hier bevindt zich de meterkast. De meterkast heeft 12 groepen, 2 aardlekschakelaars, een dubbeltarief slimme meter en een watermeter. De warmtepomp bevindt zich onder het luik bij de voordeur. Het plafond van de entree is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer heeft PVC met vloerverwarming. Vanuit de entree is de woonkamer en het toilet toegankelijk.

Toilet
Het toilet heeft mechanische ventilatie en een fonteintje. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn geheel betegeld en de betonnen vloer is afgewerkt met plavuizen.

Woonkamer
De woonkamer is vergroot door een aanbouw aan de achterzijde over de volledige breedte van de woning. Er is een trapkast aanwezig. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer heeft PVC met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is de open keuken toegankelijk.

Keuken
De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Er is een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een 5-pits inductie kookplaat, afzuigkap en een plintboiler. Tevens is er een dubbele vaste kast met een koelkast, vriezer en een combi-oven. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang en zijn gesausd. De betonnen vloer heeft PVC met vloerverwarming.

Verdieping
Aankomend op de overloop heeft u toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Op de overloop bevindt zich de verdeelunit van de vloerverwarming. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer heeft PVC met vloerverwarming.

Slaapkamers
De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen en heeft een handbediend rolluik. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer heeft PVC vloer met vloerverwarming. Slaapkamer 2 is aan de voorzijde gelegen en heeft een handbediend rolluik. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de betonnen vloer heeft PVC met vloerverwarming, één muur is behangen en de andere muren zijn gesausd. Slaapkamer 3 is eveneens aan de achterzijde gelegen en heeft een handbediend rolluik. De afwerking is gelijk aan de overige 2 slaapkamers, behalve dat de wanden gesausd zijn in plaats van behangen.

Badkamer
De moderne badkamer heeft een 2e toilet, een inloopdouche met thermostaatkraan en een badmeubel met dubbele wastafel. Er is mechanische ventilatie aanwezig. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn geheel betegeld en de betonnen vloer heeft plavuizen met vloerverwarming.

2e Verdieping
De 2e verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap. Hier bevindt zich een bergkast met de boiler en de warmte terugwin unit. De open zolder heeft 2 Velux dakramen en aansluitingen voor links en rechts een radiator. Daarnaast is er een "loze" groep vanuit de meterkast voor de aanleg van eventuele zonnepanelen. Het plafond en de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer heeft laminaat.

Tuin
De voortuin is op het noord-westen gelegen en heeft buitenverlichting en sierbestrating. Afmeting 4,5 x 5,5 m. De achtertuin heeft sierbestrating, buitenverlichting, een buitenkraan en een vrije achterom. Afmeting 8 x 5,5 m. In de achtertuin bevindt zich een houten berging die voorzien is een een betontegel vloer en elektra. Afmeting 3 x 2,40 m.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2011
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte116 m²
Perceeloppervlakte132 m²
Inhoud424 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterelektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram