Burgemeet 60, Poortvliet

Vraagprijs: VERKOCHT BINNEN 3 MAANDEN!

Omschrijving

Deze eengezinswoning is gunstig gelegen in een rustige straat maar toch dichtbij alle faciliteiten van het dorp. De begane grond heeft een doorzon-woonkamer met laminaatvloer en een open keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk. In de bijkeuken bevinden zich aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Op de 1e verdieping zijn 2 (oorspronkelijk 3) slaapkamers en de badkamer gelegen. De zolder is bereikbaar door middel van een vaste trap. De zolder is op dit moment 1 open ruimte en is zeer geschikt als extra slaapkamer. De diepe achtertuin is op het westen gelegen en biedt veel privacy.

Entree
In de entree bevindt zich de meterkast. De meterkast heeft 7 groepen, 1 aardlekschakelaar, een dubbeltarief meter, gasmeter en watermeter. Het plafond van de entree is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer heeft plavuizen. Vanuit de entree zijn de woonkamer en het toilet toegankelijk.

Toilet
Het toilet heeft een fonteintje. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn 1/2 betegeld en de betonnen vloer is afgewerkt met plavuizen.

Woonkamer
De woonkamer heeft een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer is afgewerkt met laminaat. Vanuit de woonkamer is de open keuken toegankelijk. De woonkamer heeft aan de voor- en achterzijde een handbediend rolluik.

Keuken
De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap en een 4-pits keramisch kooktoestel. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn betegeld en de betonnen vloer is afgewerkt met plavuizen. Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk.

Bijkeuken
De bijkeuken heeft aansluitingen voor de wasmachine en droger. Het plafond is van gips, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

1e Verdieping
Aankomend op de overloop heeft u toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Het plafond van de overloop is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en de betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamers
De slaapkamer aan de voorzijde is zeer royaal van afmeting en was oorspronkelijk 2 kamers. Deze kamer heeft een radiator en een handbediend rolluik. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en de betonnen vloer heeft vloerbedekking. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en de betonnen vloer heeft vloerbedekking.

Badkamer
De badkamer heeft een 2e toilet, ligbad met douchewand en een badmeubel met vaste wastafel. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn geheel betegeld en de betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

2e Verdieping
De zolder is bereikbaar door middel van een vaste trap. De zolder is niet nader ingedeeld en is zeer geschikt als extra slaapkamer. Er bevindt zich hier bergruimte, een Velux dakraam en de CV ketel. Het plafond en de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer heeft vloerbedekking.

Tuin
De voortuin is op het oosten gelegen en is voorzien van sierbestrating. Afmetingen 6,5 x 5 m. De achtertuin is op het westen gelegen en is in 2017 opnieuw bestraat. Er is op eenvoudige wijze een vrije achterom te realiseren. Afmetingen 14 x 5m. In de achtertuin bevindt zich een stenen berging ( 2,75 x 2m) die voorzien is van elektra.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1994
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte89 m²
Perceeloppervlakte148 m²
Inhoud300 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Foto's

Plattegronden