Lentestraat 2, Scherpenisse

VERKOCHT BINNEN EEN MAAND!

Omschrijving

Deze karakteristieke tussenwoning is in het centrum van het dorp gelegen. De royale woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de vrij gelegen achtertuin. De keuken heeft een rechte opstelling, is voorzien van een granieten aanrechtblad en een 5-pits gaskooktoestel. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine. Aangrenzend aan de keuken is de badkamer met douchegelegenheid gelegen. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een overloop met deur naar het platte dak. Naast de woning bevindt zich een berging met opstelling voor de c.v. ketel. De gehele woning is voorzien van dubbel glas. De achtertuin is op het zuid-westen gelegen en biedt veel privacy.

Entree
In de entree bevindt zich de meterkast en het toilet. De meterkast heeft 5 groepen, 2 aardlekschakelaars, een dubbeltarief slimme meter en een gasmeter. De watermeter bevindt zich in de berging. De entree heeft een radiator. Het plafond van de entree is gesausd, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer heeft laminaat. Vanuit de entree zijn de woonkamer, de keuken en het toilet toegankelijk.

Toilet
Het plafond is gesausd, de wanden zijn 1/2 betegeld en de betonnen vloer is voorzien van vinyl.

Woonkamer
De woonkamer heeft een schouwpartij, een radiator en openslaande deuren naar de achtertuin. Het plafond is gesausd, de wanden zijn grotendeels voorzien van vliesbehang en de betonnen vloer heeft laminaat.

Keuken
De dichte keuken heeft een rechte opstelling met een granieten blad en is voorzien van een 5-pits gaskooktoestel, afzuigkap en een close-in boiler. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine. Het plafond is gesausd, de wanden zijn 1/2 betegeld en de betonnen vloer heeft laminaat. Vanuit de keuken zijn de badkamer, de trapopgang en de tuin toegankelijk.

Badkamer
De badkamer heeft een inloopdouche en een badmeubel met vaste wastafel. Het plafond is deels afgewerkt met kunststof schroten en deels gesausd, de wanden zijn geheel betegeld en de betonnen vloer voorzien van plavuizen.

Verdieping
Aankomend op de overloop op de verdieping heeft u toegang tot de slaapkamers en de deur naar het platte dak. Het plafond van de overloop is gesausd, de wanden zijn deels afgewerkt met vliesbehang en deels gesausd en de houten vloer heeft laminaat.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 is aan de linkerzijde gelegen en is de masterbedroom. Deze kamer heeft een Velux dakraam en een radiator. Het plafond is gesausd en de wanden zijn deels behangen en deels gesausd, de houten vloer heeft laminaat. Slaapkamer 2 is in het midden gelegen en is voorzien van een Velux dakraam. Het plafond en de wanden zijn gesausd en de houten vloer heeft laminaat. Slaapkamer 3 is aan de rechterzijde gelegen en is voorzien van een Velux dakraam en een radiator. Het plafond en de wanden zijn gesausd en de houten vloer heeft laminaat.

Tuin
De achtertuin is op het zuid-westen gelegen en is voorzien van sierbestrating. Afmeting 7,5 x 7,5 m. Aan de zijkant van de woning bevindt over de gehele diepte een stenen berging met een deur aan de voor- en achterzijde zodat de achtertuin ook toegankelijk is vanaf de straat. In de berging bevindt zich de cv ketel.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1910
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte74 m²
Perceeloppervlakte140 m²
Inhoud276 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram