Hofstraat 7, Tholen

VERKOCHT BINNEN 6 WEKEN!

Omschrijving

Deze goed onderhouden, sfeervolle woning is op loopafstand van het centrum en het park gelegen. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin, een balkenplafond en een fraaie houten vloer. De open keuken heeft een rechte opstelling en diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend aan de keuken is er een tussenhal met toilet en provisiekast en de bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en de cv ketel. De badkamer bevindt zich grenzend aan de bijkeuken. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 met een deur naar het platte dak. In de diepe achtertuin staat een houten blokhut.

Entree
In de entree/hal bevindt zich de meterkast en een radiator. De meterkast heeft 4 groepen, een slimme meter en een gasmeter. Onder het luik bevindt zich de watermeter. Het plafond van de entree heeft gips, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en met schoonmetselwerk en de betonnen vloer heeft eiken vloerdelen. Vanuit de entree is de woonkamer toegankelijk.

Woonkamer
De karakteristieke woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin, een schouwpartij en een radiator. Het plafond is voorzien van gips met balken, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en met schoonmetselwerk en de betonnen vloer heeft eiken vloerdelen. De trap naar de verdieping bevindt zich in de woonkamer. Vanuit de woonkamer is de keuken toegankelijk.

Keuken
De open keuken heeft een rechte opstelling met granieten blad en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, afzuigkap en een 4-pits gaskooktoestel. Het raam is voorzien van een handbediend rolluik. Het plafond is gesausd, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en de betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Vanuit de keuken is de tussenhal met toilet en bergkast toegankelijk.

Toilet
Het plafond van het toilet is voorzien van houten schroten, de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang en de betonnen vloer heeft plavuizen.

Bijkeuken
Vanuit de tussenhal achter de keuken is de bijkeuken toegankelijk. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de cv ketel. Het plafond is voorzien van Agnesplaten, de wanden zijn gesausd en de betonnen vloer heeft plavuizen. Vanuit de bijkeuken is de tuin toegankelijk.

Badkamer
Aangrenzend aan de bijkeuken bevindt zich de badkamer. De badkamer heeft een douchecabine, ligbad, een vaste wastafel en een radiator. Het plafond is voorzien van Agnesplaten, de wanden zijn geheel betegeld en de betonnen vloer is afgewerkt met plavuizen.

Verdieping
Aankomend op de overloop op de verdieping is er toegang tot de slaapkamers. Tevens is er een luik naar de bergzolder. Het plafond van de overloop is afgewerkt met gips, de wanden zijn gesausd en de houten vloer heeft laminaat.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een radiator. Het plafond en de wanden zijn gesausd en de houten vloer heeft laminaat. Slaapkamer 2 is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een radiator en een elektrisch bedienbare screen. Het plafond is voorzien van gips, de wanden zijn afgewerkt met (vlies) behang en de houten vloer heeft laminaat. Slaapkamer 3 is eveneens aan de achterzijde gelegen, heeft een radiator, elektrisch bedienbare screens en een deur naar het platte dak. Het plafond is voorzien van gips, de wanden zijn behangen en de houten vloer heeft laminaat.

Tuin
De achtertuin is op het zuid-oosten gelegen en is voorzien van sierbestrating. Afmeting 5,50 x gemiddeld 12,5 m. In de achtertuin staat een houten blokhut, afmeting 2,78 x 2,26 m.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1920
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte136 m²
Inhoud332 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Video's

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram