M.A. de Ruijterstraat 3, Sint-Maartensdijk

VERKOCHT BINNEN 6 WEKEN!

Omschrijving

Aan een rustige straat gelegen vrijstaande bungalow met garage en carport op een riant perceel van 570 m2 eigen grond. Door het volledige woonprogramma op de begane grond is deze woning levensloopbestendig. De 1e verdieping is toegankelijk via een vlizotrap en biedt mogelijkheden voor extra kamers. De woning is grotendeels voorzien van elektrische rolluiken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde. De woonkeuken is tuingericht een geeft toegang tot de bijkeuken voorzien van cv-ketel (in 2018 geheel gereviseerd). Er zijn 2 royale slaapkamers op de begane grond. Verder is er nog een nette badkamer met douche en een badmeubel en een apart toilet. De grote achtertuin is gelegen op het Zuid-Westen en is voorzien van een ruime garage met berging. Aan de voorzijde is er nog een carport aanwezig.
Kortom een nette vrijstaande woning op een ruim perceel!

Entree
U betreedt de woning via de hal. In de hal bevindt zich de meterkast en het toilet. De meterkast beschikt over 1 kookgroep, 6 groepen, dubbeltariefmeter, kabelaansluiting en de gasmeter. De watermeter bevindt zich in de put bij de voordeur. Het plafond in de hal is voorzien van structuurverf. De wanden zijn afgewerkt met structuurverf. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Toilet
Het toilet heeft een fonteintje, radiator, natuurlijke ventilatie en een raam. Het plafond is voorzien van kunststofschroten. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Woonkamer
De woonkamer heeft een schouwpartij met inzethaard, radiator en telefoon- en kabelaansluiting. Het plafond is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Keuken
De dichte keuken heeft een hoek opstelling en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, (combi) magnetron, afzuigkap, radiator, 4 pits keramische kookplaat en een kunststof aanrechtblad. Het plafond is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met decowall beplating. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Bijkeuken
De bijkeuken beschikt over een wasmachineaansluiting, vaste kast en tuindeur. Het plafond is voorzien van kunststof schroten. De wanden zijn afgewerkt met decowall beplating. De betonnen vloer is voorzien van vinyl.

Slaapkamers (begane grond)
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over 2x een bergkast en een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk. De betonnen vloer is voorzien van vinyl. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een bergkast en radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk. De betonnen vloer is voorzien van vinyl.

Badkamer
De badkamer bevindt zich op de begane grond en beschikt over een douche met cabine en thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, natuurlijke ventilatie en een radiator. Het plafond is voorzien van kunststofschroten. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is bereikbaar middels een schuiftrap. Deze verdieping is voorzien van een c.v. ketel en is geheel bevloerd.

Slaapkamer (eerste verdieping)
Slaapkamer 3 bevindt zich op de eerste verdieping van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van gips. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.

Tuin
De voortuin heeft buitenverlichting, siertuin, sierbestrating, oprit, buitenkraan en een sier hekwerk. De afmetingen van de carport zijn: 5.93 x 3.05. Oppervlakte voortuin: 83,75 m².

De achtertuin heeft buitenverlichting, buitenkraan, siertuin, sierbestrating en een gazon. Oppervlakte achtertuin: 335 m².

Garage
De garage heeft een elektrische paneeldeur, betonvloer, elektra, steekzolder en is in spouw opgetrokken. Afmeting: 5.86 x 2.90.

Berging
De berging is toegankelijk via de garage en beschikt over betontegels, elektra, steekzolder en is in spouw opgetrokken. Afmeting: 3.96 x 2.90.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1971
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte95 m²
Perceeloppervlakte570 m²
Inhoud470 m³
Inpandigeruimte31 m²
Buitenruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte31 m²

Locatie

Brochures

Brochure 1

Plattegronden

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram