Touwslagersdreef 31, Tholen

VERKOCHT VERKOCHT TWEE WEKEN VERKOCHT!

Omschrijving

Komt dat zien!! Fraaie afgewerkte tussenwoning gelegen op 146 m² eigen grond, met een leuke wegkijk voorzijde en aangebouwde bijkeuken. Verder is de woning lekker ruim qua opzet en door de vaste trap naar de 2e verdieping beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers. De voor- en achtertuin met vrij achterom zijn ook onderhoudsvriendelijk aangelegd. Kortom een woning welke je van binnen gezien moet hebben om een goede indruk te krijgen, wij garanderen u het zal u niet tegenvallen.

Entree
U betreedt de woning via de hal. In de hal bevindt zich een radiator, het toilet en de meterkast. De meterkast beschikt over 5 groepen, dubbeltariefmeter, kabelaansluiting (in woonkamer), 1 aardlek en de water- en gasmeter. Het plafond in de hal is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en eerste verdieping.

Toilet
Het toilet heeft een fonteintje en mechanische ventilatie. Het plafond is gesausd. De wanden zijn voor 1/2 betegeld en verder afgewerkt met structuurverf. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Woonkamer
De sfeervolle woonkamer heeft een radiator, telefoon- en kabelaansluiting, openslaande tuindeuren, designradiator en een elektrisch rolluik (aan de voorzijde). Het plafond is voorzien van spuitwerk en spots. De wanden zijn gesausd. De betonnen vloer is voorzien van laminaat. Oppervlakte: 25.81 m².

Keuken
De halfopen keuken heeft een hoek opstelling en is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gaskomfoor, unit vloerverwarming (1 groep) en een halve carrouselkast. Het plafond is voorzien van spuitwerk en spots. De wanden zijn deels betegeld en verder gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Oppervlakte: 6.60 m².

Bijkeuken
De bijkeuken heeft een wasmachine aansluiting, tuindeur, inbouwkoelkast, combi-oven, afzuigkap en een keukenblok voorzien van een spoelbak (warm en koud water) en een close-in-boiler (eigendom). Het plafond is gesausd en voorzien van spots. De wanden zijn voor 1/2 betegeld en verder gesausd. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Oppervlakte: 5.94 m².

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. Het plafond op de overloop is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met structuurverf. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een inloopkast, radiator, kunststof kozijnen, 2x rolluik en aansluiting voor warm en koud water + afvoer. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Dit waren voormalig 2 kamers. Deze kamer beschikt over kunststof kozijnen met draai kiep, 2x elektrisch rolluik en een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk en spots. De wanden zijn afgewerkt met behang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Badkamer
De badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel, natuurlijke ventilatie, kunststof raam met rolluik en een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Oppervlakte: 4.40 m².

Tweede verdieping
Aankomend, middels een vaste trap, op de overloop van de tweede verdieping heeft u toegang tot één slaapkamer. Op de overloop van deze verdieping bevindt zich een knieschotberging, c.v. en een dakraam. Het plafond is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Slaapkamer
Slaapkamer 3 beschikt over 2x een knieschotberging, velux en een radiator. Het plafond is gesausd. De wanden zijn afgewerkt met vliesbehang. De betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Tuin
De voortuin heeft een siertuin, sierbestrating en buitenkraan. Oppervlakte: 24 m².

De achtertuin heeft buitenverlichting, buitenkraan, siertuin, sierbestrating en een vrij achterom. Oppervlakte: 67.5 m².

Berging
De vrijstaande stenen berging heeft een betonvloer en beschikt over elektra.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1981
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte111 m²
Perceeloppervlakte146 m²
Inhoud390 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Brochures

Brochure 1

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram