Voorstraat 19, Sint-Annaland

Vraagprijs: verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Wat een diversiteit aan mogelijkheden treft u hier!!! Deze voormalige tandartspraktijk is gelegen in een gewilde winkelstraat in de dorpskern van Sint-Annaland. Gelegen op maar liefst 367 m² eigen grond en een royale garage (22m²) met oprit aan de achterzijde is dit object voor een grote doelgroep interessant. De begane grond is ingedeeld als zijnde praktijkruimte maar is eenvoudig te wijzigen in een mooi leef-programma of representatieve winkel/kantoor/showroom, dit geldt tevens voor de 1e verdieping welke beschikt over 2 slaapkamers en een royale overloop.
Voor de beste indruk van de woning en de vele mogelijkheden moet u het object tóch echt van binnen bekijken, u bent in ieder geval van harte welkom!!!

Het dorp Sint-Annaland met circa 3500 inwoners heeft een gevarieerd winkelaanbod en een actief verenigingsleven. De bereikbaarheid is goed te noemen doordat rijksweg A-29 (Rotterdam) nabij gelegen is. Ook rijksweg A-58 (Breda) en rijksweg A-4 (Antwerpen) zijn erg eenvoudig te bereiken. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen circa 40 auto minuten binnen handbereik. Zoekt u voor een aantrekkelijke prijs een representatieve winkel/kantoor/showroom dan is dit object zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ overkocht onder voorbehoud,- k.k.
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1988
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte95 m²
Perceeloppervlakte367 m²
Inhoud345 m³
Indeling
Aantal kamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum en in woonwijk
Tuinachtertuin

Locatie

Foto's