Vestetuin 6, Tholen

VERKOCHT

Omschrijving

Aan de Schansdijk in VesteTuin komen 7 schitterende witte eengezinswoningen. De eerste 2 rijtjes aan de dijk zijn al gerealiseerd en enige jaren bewoond. Gaat jouw voorkeur uit naar een mooie hoek- of tussenwoning met een rustige ligging? Dan is deze eengezinswoning misschien wel iets voor jou. De grote, lichte woonkamer heeft een schuifpui en vanuit de keuken kijk je uit op de dijk.

De bijzonder aantrekkelijke eengezinswoningen zijn niet alleen mooi om te zien. Ze zijn ook nog eens heerlijk ruim én licht. Dit komt namelijk door de grote schuifpui in de tuingerichte woonkamer. Op de eerste verdieping zijn 3 fijne slaapkamers en de badkamer met standaard een douche en wastafel. De zolder is vrij indeelbaar. En heb je behoefte aan wat meer ruimte op deze verdieping? Laat dan een dakkapel plaatsen.

Gasloos wonen
Standaard worden de nieuwbouwwoningen opgeleverd met een compleet afgewerkte badkamer. De woning is standaard gasloos en heeft een zonnepaneel op het dak. Hiermee ben je direct klaar voor de toekomst!

Gekozen meerwerk
Het meerwerk voor deze woning is gekozen vanwege de bouw die op kort termijn start. De woning wordt uitgebreid aan de achterzijde met een uitbouw van 2,4 meter op de begane grond. De kosten voor dit meerwerk zijn verwerkt in de getoonde koopsom.

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormnieuwbouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte127 m²
Perceeloppervlakte127 m²
Inhoud455 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin

Brochures

Reageer of stel een vraag

Afdrukken
Terug naar aanbod

Klanten
waarderen
ons werk

Bekijk alle beoordelingen
Instagram