Dokter Bernhardistraat 16, Stavenisse

Vraagprijs: VERHUURD

Omschrijving

Vanaf 1 december 2019 beschikbaar!

Zoekt u een huurwoning met mogelijkheid voor een volledig woonprogramma op de begane grond met garage? Lees dan snel verder, deze woning is per direct te huren! Over het ontwerp van deze woningen is goed nagedacht zowel qua uitstraling als de gebruikte materialen. Zo is de woning compleet geïsoleerd, voorzien van complete warmte terugwin installatie en volledig voorzien van kunststof kozijnen met houtnerf en draai kiepramen, dus onderhoudsvriendelijk. De woning op 176 m² eigen grond is gelegen aan een rustige straat met aan de overkant vrijstaande woningen en polderlandschap. Verder zit u op korte afstand van de Oosterschelde, jachthaven en diverse winkels. Op de begane grond is er o.a. een doorzon woonkamer met tuindeur, slaapkamer met en suite badkamer. Op de 1e verdieping zijn er o.a. 2 slaapkamers.

Entree
U betreedt de woning via de hal. In de hal bevindt zich het toilet en de meterkast. De meterkast beschikt over 6 groepen, 1 kookgroep, 2 aardlekschakelaars, kabelaansluiting, ISDN aansluiting, enkeltariefmeter en de gas- en watermeter. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voorzien van stucwerk. De hal is voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, woonkamer, badkamer en de eerste verdieping.

Toilet
Het toilet beschikt over een fonteintje en mechanische ventilatie. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voor 1/2 betegeld en voorzien van stucwerk. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

Woonkamer
De woonkamer beschikt over een tuindeur waarmee u de ruime achtertuin betreedt. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voorzien van stucwerk. De woonkamer is voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming. Afmetingen: 5.6 x 3.8. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken en slaapkamer.

Keuken
De open keuken beschikt over een rechte opstelling en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, (combi)magnetron en een 4-pits inductieplaat. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voorzien van stucwerk. De keuken is voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming. Afmetingen: 3.2 x 3.0.

Badkamer
De badkamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van mechanische ventilatie. Verder beschikt de badkamer over een inloopdouche, badmeubel, thermostaatkraan en een wasmachine aansluiting. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de slaapkamer. Afmetingen: 2.67 x 2.40.

Slaapkamer (begane grond)
De slaapkamer bevindt zich op de begane grond en beschikt over een schuifpui. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voorzien van stucwerk. De slaapkamer is voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop, middels een vaste trap, heeft u toegang tot 2 slaapkamers. Verder beschikt de de overloop over 2 bergkasten en een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voorzien van stucwerk. De overloop is voorzien van een betonnen vloer.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een knieschot bergkast, radiator en dakkapel. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voorzien van stucwerk. Slaapkamer 1 is voorzien van een betonnen vloer. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over ene knieschot bergkast en een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk. De wanden zijn voorzien van stucwerk. Slaapkamer 2 is voorzien van een betonnen vloer.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap heeft u toegang tot de bergzolder.

Garage
De garage is heeft een enkele muur en is voorzien van een betonnen vloer. Verder is het voorzien van elektra en een elektrisch paneeldeur. Afmetingen: 5.8 x 2.85.

Tuin
De voortuin heeft een oppervlakte van 27.6 m². De achtertuin beschikt over bestrating en een gazon. Oppervlakte: 82.8 m².

Voorwaarden huurder:
•Geldig legitimatiebewijs
•Arbeidsovereenkomst
•Werkgeversverklaring huurder
•Bankafschrift (kopie)
•Twee recente loonstroken
•Wanneer eerder gehuurd (verklaring van goed huurderschap)
•Profielschets huurder
•Huisdieren niet toegestaan
•Roken is niet toegestaan
•1 maand borg

Kenmerken

Overdracht
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte91 m²
Perceeloppervlakte176 m²
Inhoud316 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuinachtertuin en voortuin

Locatie

Foto's

Plattegronden