Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Ter aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er binnendienst. Heb jij net als wij altijd al een passie gehad voor de makelaarsbranche? Ben je klantgericht en commercieel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Leunis Makelaars

Al 40 jaar zijn wij een bekend makelaar in de omgeving van Tholen. Wij vallen op door onze energieke en persoonlijke aanpak. Dit zijn dan ook eigenschappen die wij zoeken bij nieuwe medewerkers. Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar kantoor vanuit het hart van Tholen. Ons team bestaat uit 3 ervaren, jonge en enthousiaste makelaars en 3 medewerkers in de binnendienst.  

Functieomschrijving

Als binnendienst medewerker ben je het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor Leunis Makelaars. Je bent verantwoordelijk voor inkomende telefonie, e-mail en agendabeheer. Daarnaast ondersteun je de makelaars met het maken van brochures, koopaktes, huurovereenkomsten, nieuwbouwprojecten, bereid je taxaties voor en alle andere bijkomende administratieve werkzaamheden.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om in een klein team te werken, waarin je flexibel en betrokken bent. Het is voor jou een uitdaging om de agenda’s van de makelaars goed en efficiënt te beheren, je bent op de hoogte van de actuele stand van zaken van onze klanten, woningen en/of bedrijfspanden.
Werken in een drukke en hectische omgeving spreekt je aan, daarnaast kan je goed overzicht houden, verbanden leggen en prioriteiten stellen.

Functie eisen

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan de volgende criteria:

- Ervaring met administratieve werkzaamheden en klantcontact;
- Je bent klantvriendelijk, klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je hebt een actieve, enthousiaste en probleemoplossende houding;
- Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo niveau;
- Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Tholen.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris en de werktijden voor de functie worden in overleg vastgesteld. Reiskostenvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Vragen?

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Jo-anne van Egeraat op telefoonnummer: 0166-604522.

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief op naar joanne@leunis.nl