Ons bedrijf

Persoonlijk

Leunis Makelaars valt op door een energieke, persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want wij luisteren goed naar wat u als klant graag wilt. Het verkopen van een huis is een hele stap, het is daarom fijn om te weten dat u op de persoonlijke aandacht en deskundigheid van Leunis Makelaars kunt rekenen. In ons team wordt jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met jong enthousiasme. Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar kantoor aan de Markt 6 in Tholen. Ons team bestaat uit 3 ervaren & enthousiaste makelaars en 3 binnendienst medewerkers. Dit team staat als een huis en loopt een extra metertje voor u als klant.

Kennis

Al 45 jaar houdt Leunis Makelaars ogen en oren wijd open, dat zult u ook merken in de onderhandelingen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopend makelaar iets achterhoudt of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij. Onze makelaars zijn uitstekend geschoold doordat ze regelmatig educaties volgen over woning gerelateerde aspecten. Wij zijn tevens gecertificeerd makelaar/taxateur.

"Een makelaar is niet alleen de persoon die partijen bij elkaar brengt, maar ook een marketeer: iemand die uw woning kan 'vermarkten'."

Anno 2020   

In 1975 is Bap Leunis, de vader van Arno, begonnen als makelaar op het eiland Tholen. In 2004 nam Arno Leunis het bedrijf over van zijn vader. Sinds 1 januari 2012 is Henk Sturris mede-eigenaar geworden van het kantoor. Ook de vader van Henk was een bekende in de makelaardij op Tholen. Nadat Henk en Arno de handen ineen hebben geslagen is het kantoor explosief gegroeid. Het enthousiasme en de energie van Leunis Makelaars zit voor een belangrijk deel in het karakter van de eigenaren. Dat heeft er mede toe geleid dat het kantoor het grootste verkoopvolume realiseert op het eiland Tholen.

Meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.