Henk Sturris
Henk Sturris Makelaar / Taxateur / Directie “Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk!”

Henk Sturris woont in de binnenstad van Tholen en is sinds 2001 werkzaam in de makelaardij en sinds 2011 bij Leunis Makelaars. Hij is bekend met alle facetten van de onroerend goed markt. Door zijn opleidingen is hij een goed onderbouwde makelaar die u een full-service advies kan geven.

Arno Leunis
Arno Leunis Makelaar / Taxateur / Directie “Wij zetten uw huis doeltreffend in de markt, voor een snelle verkoop tegen een goede prijs.”

Arno Leunis is sinds 2004 werkzaam bij ons kantoor. Hij vertegenwoordigt de tweede generatie in de geschiedenis van Leunis Makelaars en woont in Tholen. Hij vormt samen met Henk de solide basis voor het bedrijf en is de drijfveer achter diverse projecten.

Margot van Groningen
Margot van Groningen Makelaar “De juiste weg naar een succesvolle verkoop!”

Margot is in 2017 op ons kantoor begonnen ter ondersteuning van de makelaars. Zij woont in Tholen en kent het eiland van A tot Z. Inmiddels heeft zij haar papieren op zak en is zij als enthousiaste makelaar aan het team toegevoegd.

Jorinda Leune
Jorinda Leune Commercieel medewerkster binnendienst “Een tevreden klant, daar doe ik het voor.”

Jorinda woont in Sint-Annaland en is als stagiaire begonnen binnen ons kantoor. Sinds juli 2019 is zij officieel in dienst getreden als commercieel medewerkster binnendienst. Zij staat u graag te woord aan de balie en telefoon.

Margreet Kraal
Margreet Kraal Commercieel medewerkster binnendienst “Tot uw dienst en graag tot ziens!”

Margreet woont in Tholen en regelt allerhande zaken omtrent de aan- en verkoopactiviteiten en ondersteunt de makelaars in hun contact met de klant. Na een succesvolle stageperiode werkt ze als commercieel medewerker bij ons kantoor.