Onze medewerkers

Henk Sturris "Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk!"

Henk Sturris woont in de binnenstad van Tholen en is sinds 2001 werkzaam in de makelaardij en sinds 2011 bij Leunis Makelaars. Hij is bekend met alle facetten van de onroerend goed markt. Door zijn opleidingen is hij een goed onderbouwde makelaar die u een full-service advies kan geven.

Henk Sturris
Makelaar / Taxateur / Directie

Arno Leunis “Wij zetten uw huis doeltreffend in de markt, voor een snelle verkoop tegen een goede prijs."

Arno Leunis is sinds 2004 werkzaam bij ons kantoor. Hij vertegenwoordigt de tweede generatie in de geschiedenis van Leunis Makelaars en woont in Tholen. Hij vormt samen met Henk de solide basis voor het bedrijf en is de drijfveer achter diverse projecten.

Arno Leunis
Makelaar / Taxateur / Directie

Leandra Kraal “Service en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.”

Leandra woont in Scherpenisse en is een zeer gedreven office manager die er voor zorgt dat alle werkzaamheden soepel verlopen. Een onmisbare kracht voor onze bedrijfsvoering!

Leandra Kraal
Commercieel binnendienst medewerkster

Arie Knulst “Een vlotte verkoop, zonder problemen, daar ga ik voor."

Arie woont in Tholen en is begonnen als stagiair op ons kantoor. Na het succesvol behalen van zijn diploma aan de Hogeschool Rotterdam, met afstudeerrichting Vastgoed en Makelaardij, is Arie in juli 2014 in dienst getreden als makelaar

Arie Knulst
Makelaar

Margot van Groningen “Een optimale presentatie van uw woning op internet, daar kunt u op rekenen!”

Als makelaars assistente ondersteunt Margot de makelaars in de breedste zin van het woord. Als ervaren medewerkster in de makelaardij maakt zij sinds 2017 deel uit van het team.

Margot van Groningen
Makelaars assistente

Instagram