Taxaties

Leunis Makelaars beschikt over die deskundigheid, over kennis van de markt en houdt nauwkeurig de prijsontwikkelingen in de gaten.

Er kunnen vele redenen zijn om een woning of bedrijfspand te laten taxeren. De meest voorkomende taxatie is die voor het bepalen van de waarde van het onroerend goed t.b.v. het verkrijgen van een hypotheek, danwel het vaststellen van de verkoopwaarde. Ook voor taxaties i.v.m. successie, boedelverdeling of het bepalen van de herbouwwaarde bent u bij Leunis Makelaars op het juiste adres!

De taxateurs van Leunis Makelaars zijn ingeschreven in het register SCVM en NRVT; dit is het register waar de gecertificeerde Makelaars/Taxateurs zijn ingeschreven. Zodoende bent u gewaarborgd voor vakbekwaamheid en integriteit.

Ook zijn wij aangesloten bij het NWWI en I-validatie. Deze zijn hét keurmerk voor woningtaxaties en heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Informeer naar onze scherpe tarieven!  info@leunis.nl of 0166-604522

Door op onderstaand NWWI logo te klikken kunt u een NWWI taxatierapport bij Leunis Makelaars aanvragen.

Door op onderstaand I-validatie logo te klikken kunt u een I-validatie taxatierapport bij Leunis Makelaars aanvragen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek neem dan contact op met ons kantoor.
Telefoon: 0166-604522 of e-mail: info@leunis.nl


Wij zijn u graag van dienst!

 

     nwwiIvalidatie
 
Instagram