De Nieuwe Vest tussenwoning, bouwnummer 6

De Nieuwe Vest tussenwoning, bouwnummer 6

SINT-MAARTENSDIJK

verkocht

Interesse?

Neem contact met ons op!

Gratis waardebepaling

Omschrijving

START BOUW - EIND MAART 2021!

De Nieuwe Vest, Sint-Maartensdijk (Gezinswoning)

Zeven karakteristieke, duurzame en onderhoudsarme woningen met als uitstraling de in Zeeland veel voorkomende boerderijvorm waarbij de woning en de schuur aan elkaar gebouwd zijn. Het project bevat 3 rij- en 4 hoekwoningen geschikt voor starters, gezinnen en voor senioren, een prachtige mix van doelgroepen. Bij elke woning is er rekening gehouden met parkeerplaatsen. De woningen hebben mooie tuinen op het zuiden gelegen en beschikken over een vrij achterom.

Omschrijving

Bereikbaarheid:
Door de aansluiting van de verlengde A4 op het hoofdwegennet (A29) naar Rotterdam, wordt niet alleen de reistijd tussen de haven van Rotterdam en Antwerpen aanzienlijk bekort, maar neemt de bereikbaarheid van het eiland Tholen aanzienlijk toe.

Woningaanbod:
Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 zijn veel nieuwbouwplannen afgeblazen of uitgesteld. De vraag naar goede en betaalbare woningen is enorm toegenomen en nog steeds en zal de komende jaren verder toenemen.

Locatie:
De Nieuwe Vest ligt een paar minuten buiten het centrum van Sint Maartensdijk en vormt de oude toegangsweg naar de voormalige haven. De straat heeft een aangename woonsfeer, het is een brede straat met aan weerszijden bebouwing. Door de opheffing van de haven is er alleen nog sprake van bestemmingsverkeer en in de afgelopen jaren zijn veel panden door haar bewoners gerenoveerd. Deze trend zal zich de komende jaren zeker doorzetten en de verwachting is dan ook gerechtvaardigd dat de aantrekkelijkheid van de Westvest als woonlocatie de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Indeling gezinswoning

Begane grond
De begane grond van de woning is uitgevoerd met een woonkamer en voorzien van een open keuken ruimte, een ruim entree en een toiletruimte. Via de schuifpui kunt u naar het terras en tuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De ruimte onder de begane grond is niet bereikbaar.

1e verdieping
Op de verdieping is er een overloop, twee ruime slaapkamers en een royale ruimte voor een badkamer te realiseren. De gehele eerste etage is voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping
De zolderkamer is te bereiken via een vlizotrap en biedt voldoende mogelijkheden voor bergruimte.

Bijzonderheden:

- Wandtegelwerken;
De wanden van het toilet op de begane grond worden niet voorzien van wandtegels.
De wanden van de badkamer worden niet voorzien van wandtegels.

- Vloertegelwerken;
De vloer van het toilet en badkamer worden niet voorzien van vloertegels.

Een nieuwbouwwoning geeft u veel vrijheid en voordelen. De redenen om voor nieuwbouw te kiezen:

Uw eigen keuzes
Kiest u graag zelf uw keuken of badkamer? Met een nieuwbouwwoning heeft u alle ruimte voor de invulling van uw eigen wensen. Ook extra's kunnen veelal eenvoudig worden meegenomen tijdens de bouw.

Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt veel financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting.

Energiezuinig
Woningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Optioneel kunnen er op het dak aan de achterzijde van de woning PV-panelen worden geplaatst. Uw energieverbruik wordt gecompenseerd met opgewekte energie uit de zonnepanelen. Dit scheelt aanzienlijk in uw energiekosten.

Gezond en veilig
Nieuwbouwprojecten voldoen aan de modernste veiligheidseisen. Onze woningen zijn standaard uitgerust met een energiezuinig ventilatiesysteem, een professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Aangename temperatuur
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming. Met vloerverwarming voelt u in het hele vertrek dezelfde aangename temperatuur en heeft u meer inrichtingsvrijheid en ruimte in huis.

Hoogwaardige isolatie
Het dak, de gevels en de vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een vergelijkbare, bestaande woning. Hierdoor blijft de warmte langer in huis en geniet u van meer wooncomfort.

Isolerend HR ++ glas
Nieuwbouwwoningen zijn uitgerust met isolerend HR++ glas. Hierdoor houdt u de kou buiten en de warmte binnen. Met HR++ glas bespaart u jaarlijks aanzienlijk op de energiekosten.

Onderhoudsvriendelijk
Met een nieuwbouwwoning heeft u de komende jaren niet alleen weinig onderhoud, maar ook garantie op veel materialen. Alles is immers gloednieuw. Zo houdt u geld en tijd over voor andere leuke dingen.

Prettige woonomgeving
Sint Maartensdijk is niet alleen een plaats waar het goed wonen en werken is, maar ook een plaats met een omgeving waar het goed toeven is. Zo kunt u genieten van rust, water, ruimte en groen. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor wandel- en fietstochten.

Daarom nieuwbouw!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, dakraam, zonnepanelen
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Energielabel
A
Verwarming
warmtepomp
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²
Perceeloppervlakte
129 m²
Inhoud
356 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 45 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Locatie

Reageer of stel een vraag!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.