Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6
Markt 6

Markt 6

SINT-MAARTENSDIJK

verhuurd

Interesse?

Neem contact met ons op!

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Altijd al iets voor u zelf willen beginnen een winkel, praktijk of iets in de horeca? Midden in het centrum van Sint-Maartensdijk ligt dit sfeervolle hoekpand. Momenteel is het in gebruik als cafetaria/feestzaal maar in verband met de centrum 1 bestemming is het ook geschikt als bijvoorbeeld kapsalon, kantoorruimte of voor detailhandel. Het pand bestaat nu uit een cafetaria met aangrenzend een keuken met koelcel, gang naar het toilet (totaal 92 m²). Optioneel is de achtergelegen feestzaal erbij te huur (61 m²). De feestzaal heeft een eigen entree, toiletgroep, vaste kastenwand (7,6 m²) en een bar gedeelte. Indien het pand voor de horeca gebruikt gaat worden is overname van inventaris mogelijk. Interesse? vraag naar de verder voorwaarden!

Het dorp Sint-Maartensdijk ligt aan de Oosterschelde met diverse campings / recreatieparken in de directe omgeving. Het mooie oude centrum heeft maar liefst 27 rijksmonumenten. Het dorp combineert op fraaie wijze historische panden met moderne bouwstijlen. Vanuit de gezellige dorpskern met diverse winkelvoorzieningen sta je binnen een paar minuten in de natuur. Je kunt nog kiezen ook. Ga je voor het water van de Oosterschelde, natuurgebied de Pluimpot of het weidse polderlandschap? Wandelaars en fietsers komen hier door de centrale positie op het eiland Tholen volop aan hun trekken. Ook watersporters komen niets te kort. In de nabijheid van Sint-Maartensdijk is een mooi kleinschalig strand en een prachtige duiklocatie te vinden die garant staan voor waterpret.

Door de aansluiting van de verlengde A4 op het hoofdwegennet (A29) naar Rotterdam, wordt niet alleen de reistijd tussen de haven van Rotterdam en Antwerpen aanzienlijk bekort, maar neemt de bereikbaarheid van het eiland Tholen aanzienlijk toe.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
1880

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
275 m²

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
61m²
Horeca toegestaan
Ja

Horeca

Horeca type
Bistro petit restaurant, cafe restaurant
Horecaruimte
92
Aantal zitplaatsen
24
Oppervlakte
92 m²
Verkoopvloer oppervlakte
25 m²
Regios
zeeland

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid.

Plattegronden

Locatie

Downloads

Reageer of stel een vraag!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.