Platteweg 28

Platteweg 28

Scherpenisse

verkocht

Interesse?

Neem contact met ons op!

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Prachtige woonboerderij met riante, gepotdekselde schuur aan de rand van het dorp gelegen. De woning maakt nu deel uit van een boerenbedrijf maar zal afgesplitst worden van het bedrijf waardoor er een prachtig woonhuis met 6 slaapkamers en 2 badkamers, op een unieke locatie te koop is. Bent u op zoek naar naar een woning met veel leefruimte en veel hobby en/of werkruimte (270 m²) maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

De schuur is bij een combinatie wonen en werken voor diverse bedrijfsmatige doeleinden geschikt. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld:
* hoveniersbedrijf
* zorgboerderij
* schildersbedrijf
* installatiebedrijf
* adviesbureau

Op verzoek kunnen wij u het gehele overzicht sturen van toegestane "nieuwe economische dragers".

Het woonhuis heeft een sfeervolle woonkamer, ruime complete woonkeuken, werkkamer, slaapkamer, bijkeuken en badkamer op de begane grond. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Op de verdieping zijn behalve de 2e badkamer 4 slaapkamers gelegen waarvan 1 met toegang tot de bergzolder. De garage en de schuur zijn inpandig toegankelijk. Een gedeelte van de schuur (ca 47 m²) is vorstvrij gemaakt. Het dak van de gehele schuur is vervangen en afgewerkt met geïsoleerde dakplaten.

Scherpenisse, de oudste woonkern van Tholen, nabij het nationale park de Oosterschelde waar u fantastisch kunt genieten van de onderwaterwereld en de vele strandjes. Ideaal voor sportduikers, zwemmers, vissers en watersporters. Door het getij is het landschap altijd anders. Hier is nog rust en ruimte! Door de nieuwe A4 bent u in no-time in steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen (circa 45 autominuten) en binnen 25 autominuten staat u in Bergen op Zoom.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.845 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
275 m²
Voorzieningen
Betonvloer
Prijs
650000

Kantoorruimte

Terrein

Oppervlakte
1.135 m²

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gebied

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voorhanden.

Foto's

Locatie

Reageer of stel een vraag!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.