Beoordelingen
9,0

Nieuwbouw van woningen vraagt om kennis van de lokale markt en woonwensen.

Voor zowel kleine - als grootschalige projecten hebben wij met onze jarenlange ervaring en kennis de capaciteit in huis om projectontwikkelaars en woningzoekenden te begeleiden naar hun nieuwe (droom)woning!

Het nieuwbouw team van Leunis Makelaars heeft de meest actuele nieuwbouwkennis op zak, weet de woonwensen uit de markt te vertalen naar onderbouwd advies en concrete producten, is altijd op de hoogte van de werkzaamheden van de projectontwikkelaar en weet als de beste hoe ze een nieuwbouwwoning moet verkopen.

Met ons vaste aanspeekpunt bieden wij net dat extra beetje service! Onze makelaars adviseren niet alleen over de grootte en indeling van de woning, de verwachte verkoopwaarde en aantallen waaraan vanuit de markt behoefte is, maar ook over het verkoopproces, het genereren van leads voor uw project en het contracteren van kopers.                           

skyline achtergrond

Enthousiaste en actieve gecertificeerde makelaars met verstand van de lokale markt

Een vast aanspreekpunt

Jarenlange ervaring

Wij kunnen met trots zeggen dat wij al veel mooie projecten hebben mogen afronden. Hieronder kunt u de opdrachten terugvinden waar wij als nieuwbouwspecialist het traject hebben begeleid en afgerond. Bent u een ontwikkelaar en op zoek naar een nieuwbouwspecialist op het eiland Tholen of omstreken? Wij komen graag met u in contact

Neem contact op

Verkochte projecten


27 projecten gevonden
,
Kromsteven tweekapper met garage THOLEN
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Weggemans B.V. uit Sint-Annaland Type: Tweekapper met garage

Voor bouwbedrijf Weggemans B.V. hebben wij succesvol 2 twee-onder-één-kap woningen met garage verkocht. De woningen zijn gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd.

Verkocht
,
Sint-Maartensdijk 3e fase Sint-Maartensdijk
Opdrachtgever: Bouwgroep de Nijs & Soffers uit Hoogerheide Type: 8 twee-onder-één-kap woningen waarvan 4 levensloopbestendig

In de vernieuwde wijk Sint-Maartensdijk West hebben wij bouwbedrijf de Nijs & Soffers ondersteund bij de verkoop van 8 twee-onder-één-kap woningen. In deze wijk maken oude huurwoningen plaats voor moderne en energiezuinige woningen. 4 van deze woningen zijn tevens levensloopbestendig.

Verkocht
,
Burgemeesters van Tholen fase 2 Tholen
Opdrachtgever: Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. uit Geffen Type: Een diversiteit van tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap, levensloopbestendige en vrijstaande woningen.

In de wijk Stadszicht II hebben wij namens van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. ook de tweede fase van het project de Burgemeesters van Tholen mogen verkopen. Het project bestaat uit een diversiteit van 31 rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen. De woningen zijn binnen drie maanden allemaal verkocht!

Verkocht
,
Deestraat Poortvliet
Opdrachtgever: Aannemers- en Timmerbedrijf Roozemond B.V. Type: 6 twee-onder-één-kap woningen

In opdracht van Aannemers- en Timmerbedrijf Roozemond B.V. hebben wij 6 twee-onder-één-kap woningen aan de Deestraat te Poortvliet verkocht. De woningen worden energiezuinig, gasloos en onderhoudsarm opgeleverd. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en sanitair.

Verkocht
,
Burgemeesters van Tholen Tholen
Opdrachtgever: Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. uit Geffen Type: Een diversiteit van tussen- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen.

In de nieuwe wijk Stadszicht II hebben wij namens Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. een diversiteit van 33 rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen verkocht. Na het succes van de 1e fase mogen wij nu ook de 2de fase verkopen.

Verkocht
,
De Nieuwe Vest Sint-Maartensdijk
Opdrachtgever: Aannemingsbedrijf Deurloo uit Tholen Type: Hoek- en tussenwoningen uit te voeren als levensloopbestendig of eengezinswoning.

In dit project hebben wij voor aannemingsbedrijf Deurloo 7 hoek- en tussenwoningen verkocht. Er was voor de kopers de keuze om de woning op te leveren in een gezins- of levensloopbestendige variant. De woningen worden opgeleverd met als uitstraling de in Zeeland veel voorkomende boerderijvorm waarbij de woning en schuur aan elkaar gebouwd zijn.

Verkocht
,
Topzeil Sint-Annaland
Opdrachtgever: Roggeband Bouw B.V. uit Zierikzee Type: Twee-onder-één-kap woningen en een vrijstaande woning (eventueel levensloopbestendig op te leveren).

In de Suzannapolder in Sint-Annaland wordt door Roggeband Bouw B.V een project met 4 twee-onder-één-kap woningen en een vrijstaande woning gerealiseerd. De woningen worden allemaal levensloopbestendig, gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd. Wij zijn nauw betrokken geweest bij het proces en hebben de verkoop succesvol afgerond.

Verkocht
,
Kromsteven Sint-Annaland
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Weggemans B.V. uit Sint-Annaland Type: Geschakelde vrijstaande woning met garage

Voor bouwbedrijf Weggemans B.V. hebben wij succesvol 2 geschakelde vrijstaande woningen met garage verkocht. De woningen zijn gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd.

Verkocht
,
Kromsteven Sint-Annaland
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Weggemans B.V. uit Sint-Annaland Type: Vrijstaande woning

Voor bouwbedrijf Weggemans B.V. hebben wij succesvol 1 vrijstaande woning met garage verkocht. De woning wordt gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd.

Verkocht
,
Suzannaweg Sint-Annaland
Opdrachtgever: Zeeland Wonen uit Goes Type: Levensloopbestendige hoek- en tussenwoningen

In de Suzannapolder in Sint-Annaland hebben wij in samenwerking met Zeeland Wonen en Faasse & Fermont 10 levensloopbestendige woningen verkocht. De woningen zijn gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm opgeleverd.

Verkocht
,
Vestetuin Tholen
Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling B.V. uit Delft Type: Verkoop van: 45 rij- en hoekwoningen, 2 vrijstaande woningen, 8 levensloopbestendige woningen en 8 twee-onder-één-kap woningen. Verhuur van: 7 rij-en hoekwoningen

Direct tegenover de haven en naast de historische stadskern van Tholen is de nieuwe wijk Vestetuin ontwikkelt. Zowel in de eerste als tweede fase van dit project hebben wij BPD Ontwikkeling B.V. ondersteund bij de verkoop en verhuur van de woningen.

Verkocht
,
Henri Dunantstraat fase 1 Sint-Maartensdijk
Opdrachtgever: Bouwgroep de Nijs & Soffers uit Hoogerheide Type: Hoek-en tussenwoningen (eventueel als levensloopbestendige woning op te leveren)

In het herontwikkelingsplan van Sint-Maartensdijk West hebben wij namens Bouwgroep de Nijs-Soffers 10 hoek- en tussenwoningen verkocht. Er was voor de kopers de keuze om de woning op te leveren in een gezins- of levensloopbestendige variant.

Verkocht
,
Molenvlietsedijk Tholen
Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling B.V. Type: Bouwkavels

Wij hebben BPD Ontwikkeling B.V. advies gegeven over de prijsstelling van de kavels en hebben daarna namens BPD Ontwikkeling B.V. de verkoop geregeld.

Verkocht
,
West fase 2 Sint-Maartensdijk
Opdrachtgever: Bouwgroep de Nijs-Soffers Type: Twee-onder-één-kap woningen

In de nieuwe wijk Vroonstede hebben wij voor bouwbedrijf Weggemans succesvol 6 twee-onder-één-kap woningen verkocht. De woningen zijn gasloos, dus duurzaam, voorzien van warmtepomp en 10 zonnepanelen opgeleverd.

Verkocht
,
Kromsteven Sint-Annaland
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Weggemans B.V. uit Sint-Annaland Type: Twee-onder-één-kap woningen

In de nieuwe wijk Vroonstede hebben wij voor bouwbedrijf Weggemans succesvol 6 twee-onder-één-kap woningen verkocht. De woningen zijn gasloos, dus duurzaam, voorzien van warmtepomp en 10 zonnepanelen opgeleverd.

Verkocht