Verhuurbemiddeling

Bent u vastgoedbelegger of wilt u uw te koop staande woning verhuren op basis van de Leegstandwet? Bij ons bent u aan het juist adres.

Leunis Makelaars is aangesloten bij Huurcheck Nederland. Huurcheck is de enige partij in Nederland die de makelaar voorziet van alle benodigdheden voor de realisatie van een veilige, verantwoorde én ook optioneel verzekerde verhuurtransactie!

Huurcheck Nederland is een organisatie waar verhuurtransacties uniform, digitaal en veilig conform de eisen van wetgeving worden geregistreerd. Huurcheck Nederland voorziet in alle digitale creditchecks en ID-checks, alle verhuurdocumenten en een getoetste huurovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd.

Ze voorziet niet alleen in de screening van een (ver)huurder, maar zorgt ervoor dat het complete verhuurdossier op orde is, waardoor wij voldoen aan zorgplicht en u volledig beschermd kunt verhuren.

Wenst u meer informatie over onze verhuurdiensten vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Meer informatie over Huurcheck Nederland? kijk op www.huurcheck.nl

Meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.