Beoordelingen
9,0

Move.nl

In de digitale wereld, waar wij op dit moment in zitten, vinden wij het belangrijk dat onze klanten al hun gegevens veilig (conform de AVG) en gemakkelijk bij ons kunnen aanleveren. Daarom bieden wij onze klanten gratis toegang tot Move.nl aan. Het is mogelijk om move.nl veilig te openen op elk device. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij maken gebruik van move.nl voor onze verkopers, kijkers en kopers.

Verkoper

Gedurende het gehele verkooptraject ben je nauw betrokken. Samen zorgen wij ervoor dat jouw woning zo goed en compleet mogelijk op de markt komt. Via het Move.nl verkoopdossier word je continue op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Je vindt in move.nl een actielijst met acties die van je worden verwacht. Zo heb je alles veilig op een plek. De volgende onderdelen worden conform AVG gecommuniceerd, via move.nl:

  • Woningpresentatie (foto’s, brochure, teksten, plattegronden, etc.)
  • Personalia aanleveren en controleren
  • Legitimatie uploaden en anonimiseren (foto's en BSN-nummer kun je onzichtbaar maken)
  • Documenten inzien die de makelaar klaarzet (bijvoorbeeld de koopovereenkomst)
  • Lijst van zaken en vragenlijst gemakkelijk en veilig invullen
  • Documentatie over de woning uploaden
  • Overzicht van relevante data
  • Contactgegevens van de makelaar

Kijker

Wanneer je bij ons een bezichtiging hebt gepland, krijg je gratis toegang tot het bezichtigingsdossier van de woning. Zo kun je alles omtrent de woning op een veilige manier terugvinden in één overzicht.

Koper

Wanneer jouw bod geaccepteerd is, moeten er nog veel zaken geregeld worden. Wij vinden het belangrijk dat wij conform de AVG met je communiceren. Daarom gebruiken wij ook bij het kopen van een woning move.nl. Daarnaast nemen wij voor verschillende afspraken, zoals bijvoorbeeld het ondertekenen of transport telefonisch contact met je op, om het een en ander aan je toe te lichten. Zo zorgen wij er samen voor het aankoopproces contactloos en veilig verloopt.

Move.nl is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van move.nl bij verhuurbemiddeling en aankoopbemiddeling.