Beoordelingen
9,0

Onze mensen

Henk Sturris
Henk Sturris Makelaar / Taxateur / Directie

Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk!

Henk Sturris woont in de binnenstad van Tholen en is sinds 2001 werkzaam in de makelaardij, waarvan sinds 2011 bij Leunis Makelaars. Hij heeft uitgebreide ervaring met alle aspecten van de onroerendgoedmarkt. Dankzij zijn opleidingen is hij een goed onderbouwde makelaar en taxateur die jou een full-service advies kan bieden.

Arno Leunis
Arno Leunis Makelaar / Taxateur / Directie

Wij zetten jouw huis doeltreffend in de markt, voor een snelle verkoop tegen een goede prijs.

Arno Leunis is sinds 2004 werkzaam bij ons kantoor. Hij vertegenwoordigt de tweede generatie in de geschiedenis van Leunis Makelaars en woont in Tholen. Hij vormt samen met Henk de solide basis voor het bedrijf en is de drijfveer achter diverse projecten.

Margot van Groningen
Margot van Groningen Makelaar

De juiste weg naar een succesvolle verkoop!

Margot is in 2017 op ons kantoor begonnen ter ondersteuning van de makelaars. Zij woont in Tholen en kent het eiland van A tot Z. Inmiddels heeft zij haar papieren op zak en is zij als enthousiaste makelaar aan het team toegevoegd.

Jorinda Leune
Jorinda Leune Makelaar Assistente & Nieuwbouwspecialist

Een tevreden klant, daar doe ik het voor.

Jorinda woont in Sint-Annaland en is als stagiaire begonnen binnen ons kantoor. Sinds juli 2019 is zij officieel in dienst getreden als commercieel medewerkster binnendienst en inmiddels doorgegroeid naar een kei van een assistente & nieuwbouwspecialist. Zij staat u graag te woord aan de balie en telefoon.

Margreet Kraal
Margreet Kraal Commercieel medewerkster binnendienst

Tot jouw dienst en graag tot ziens!

Margreet woont in Tholen en regelt allerhande zaken omtrent de aan- en verkoopactiviteiten en ondersteunt de makelaars in hun contact met de klant. Na een succesvolle stageperiode werkt ze als een zeer deskundig commercieel medewerker bij ons kantoor.