Beoordelingen
9,0
Samen maken we jouw vastgoeddromen werkelijkheid!

Maak kennis met Leunis Makelaars

Bij Leunis Makelaars draait alles om energie en persoonlijkheid. Persoonlijkheid is onze kracht, want wij luisteren aandachtig naar jouw wensen als klant. Het verkopen van een huis is een belangrijke stap, maar het is geruststellend om te weten dat je kunt rekenen op de persoonlijke betrokkenheid en expertise van Leunis Makelaars. In ons team combineren we jarenlange (verkoop)ervaring met jong enthousiasme. Ons kantoor is centraal gelegen aan de Markt 6 in Tholen, makkelijk bereikbaar voor iedereen. Met ervaren & enthousiaste makelaars en binnendienst medewerkers staat ons team als een huis en doen we graag dat extra stapje voor jou als klant.

Ervaring

Al bijna 50 jaar lang houdt Leunis Makelaars haar ogen en oren wijd open, en dat zul je merken tijdens de onderhandelingen. We begrijpen waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopende makelaar iets achterhoudt, of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal voor een makelaar, en dat hebben wij. Onze makelaars zijn uitstekend geschoold omdat ze regelmatig educatieve programma's volgen over woning gerelateerde onderwerpen. Bovendien zijn we gecertificeerde makelaars/taxateurs.

“Een makelaar is niet alleen de persoon die partijen bij elkaar brengt, maar ook een marketeer: iemand die jouw woning effectief kan ‘vermarkten’.”

Het Heden

In 1975 begon Bap Leunis, de vader van Arno, als makelaar op het prachtige eiland Tholen. In 2004 nam Arno Leunis het roer over van zijn vader. Sinds 1 januari 2012 is Henk Sturris mede-eigenaar van het bedrijf geworden. Ook de vader van Henk was een bekende naam in de makelaardij op Tholen. Met de krachten gebundeld tussen Henk en Arno, heeft het kantoor een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het enthousiasme en de energie van Leunis Makelaars zijn voor een groot deel te danken aan de persoonlijkheden van de eigenaren. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ons kantoor een groot verkoopvolume realiseert op het eiland Tholen.

Het team van Leunis

Onze specialisten

Ontmoet het hele team
Henk Sturris
Henk Sturris Makelaar / Taxateur / Directie

Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk!

Henk Sturris woont in de binnenstad van Tholen en is sinds 2001 werkzaam in de makelaardij, waarvan sinds 2011 bij Leunis Makelaars. Hij heeft uitgebreide ervaring met alle aspecten van de onroerendgoedmarkt. Dankzij zijn opleidingen is hij een goed onderbouwde makelaar en taxateur die jou een full-service advies kan bieden.

Arno Leunis
Arno Leunis Makelaar / Taxateur / Directie

Wij zetten jouw huis doeltreffend in de markt, voor een snelle verkoop tegen een goede prijs.

Arno Leunis is sinds 2004 werkzaam bij ons kantoor. Hij vertegenwoordigt de tweede generatie in de geschiedenis van Leunis Makelaars en woont in Tholen. Hij vormt samen met Henk de solide basis voor het bedrijf en is de drijfveer achter diverse projecten.

Margot van Groningen
Margot van Groningen Makelaar

De juiste weg naar een succesvolle verkoop!

Margot is in 2017 op ons kantoor begonnen ter ondersteuning van de makelaars. Zij woont in Tholen en kent het eiland van A tot Z. Inmiddels heeft zij haar papieren op zak en is zij als enthousiaste makelaar aan het team toegevoegd.

Jorinda Leune
Jorinda Leune Makelaar Assistente & Nieuwbouwspecialist

Een tevreden klant, daar doe ik het voor.

Jorinda woont in Sint-Annaland en is als stagiaire begonnen binnen ons kantoor. Sinds juli 2019 is zij officieel in dienst getreden als commercieel medewerkster binnendienst en inmiddels doorgegroeid naar een kei van een assistente & nieuwbouwspecialist. Zij staat u graag te woord aan de balie en telefoon.

Margreet Kraal
Margreet Kraal Commercieel medewerkster binnendienst

Tot jouw dienst en graag tot ziens!

Margreet woont in Tholen en regelt allerhande zaken omtrent de aan- en verkoopactiviteiten en ondersteunt de makelaars in hun contact met de klant. Na een succesvolle stageperiode werkt ze als een zeer deskundig commercieel medewerker bij ons kantoor.