Beoordelingen
9,0

Vakantiehuis kopen in Zeeland

Zeeland is een aantrekkelijke regio voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning. Met zijn uitgestrekte stranden, historische steden en talloze recreatiemogelijkheden biedt Zeeland de perfecte omgeving om te genieten van het buitenleven en de rijke cultuur. Deze combinatie maakt Zeeland de ideale plek voor het kopen van een vakantiehuis of vaste verblijfplaats, waar je kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volop kan genieten van de omgeving.

Redenen om een vakantiehuis in Zeeland te kopen

Naast de rijke geschiedenis en cultuur die je kunt ontdekken in de vele musea en historische steden zoals Middelburg en Zierikzee en de ontspannen leefomgeving, zijn er nog meer redenen om een vakantiehuis in Zeeland te kopen. 


 • Geniet van culinair genot

  Geniet van de Zeeuwse keuken, bekend door de verse zeevruchten zoals mosselen, oesters en kreeft. De regio heeft talloze uitstekende restaurants die culinaire hoogstandjes bieden.
 • Ontdek vele sport- en recreatiemogelijkheden

  Zeeland biedt een ruim aanbod aan watersportmogelijkheden, fietsroutes en wandelpaden. Er is voor ieder wat wils.

Ontdek de luxe villa’s in Oesterdam
Leunis Makelaars biedt met een Oesterdam villa een unieke kans voor het kopen van een vakantiehuis in Zeeland. De villa’s zijn gelegen in een waterrijk gebied en bieden een combinatie van comfort en elegantie, ontworpen met oog voor detail en een gevoel van exclusiviteit. Een aantal van de kenmerken van een Oesterdam villa:

 • Contact met water en eigen aanlegsteiger

  De Oesterdam villa’s bieden veel contact met water en diverse recreatiemogelijkheden op het water. Iedere woning beschikt over een eigen aanlegsteiger, wat ideaal is voor booteigenaren. Zo kun je op elk gewenst moment genieten van een vaartocht of andere watersportactiviteit direct vanuit je eigen huis.
 • Volledig ontzorgd en duurzaam verhuur perspectief

  Een van de voordelen van een vakantiehuis in Zeeland is de mogelijkheid tot verhuur naast eigen gebruik. De groeiende populariteit van Zeeland als vakantiebestemming en de aanwezigheid van open vaarwater maken deze woningen extra aantrekkelijk als investering, met een hoog potentieel voor verhuurresultaten.
 • Ruime indeling
  
Een ruime en comfortabele indeling, ideaal voor familie en vrienden.
 • Eigen tuin en terras
  Geniet van de buitenruimte met een eigen tuin en terras. Perfect voor zonnige dagen en gezellige avonden.
 • Hoogwaardige afwerking

  Afgewerkt met de beste materialen en voorzien van moderne gemakken.

Leunis Makelaars staat voor je klaar
Bij Leunis Makelaars staat de klant centraal. We staan voor je klaar om je te begeleiden door het gehele aankoopproces. Ons team begrijpt de unieke wensen van elke klant en we streven ernaar om aan alle verwachtingen te voldoen. Overweeg je een vakantiehuis te kopen in Zeeland? Met de villa’s van Leunis Makelaars en de persoonlijke service ben je verzekerd van een waardevolle investering en een plek waar je jarenlang van kunt genieten. Neem contact op met Leunis Makelaars en ontdek de mogelijkheden voor jouw vakantiehuis in Zeeland.

Terug naar overzicht