Aankoopcoach

Kies voor een aankoopcoach

Op deze krappe woningmarkt is het belangrijk dat u snel kunt beoordelen tijdens een bezichtiging of dit uw nieuwe thuis zou kunnen zijn. Belangrijk is dan dat u alle informatie over het huis op voorhand verzameld heeft. Het kopen van een woning doet u gemiddeld 1x in de 8 jaar dus echt ervaren zult u niet zijn. Uiteraard heeft u uw huiswerk op het gebied van uw financiële mogelijkheden al gedaan. Alleen zo kunt u snel beslissen om tot aankoop over te gaan.

Maar dan?

U ziet een woning te koop staan en heeft een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Er gaan ongetwijfeld veel vragen door uw hoofd. U kunt zelf goed bepalen of de keuken en badkamer naar uw zin zijn. Maar waar let u verder op? Hoe is het onderhoud, is de vraagprijs reëel, hoe is de buurt, zijn er erfdienstbaarheden van toepassing, hoe is het bestemmingsplan, hoe gaat het bieden in zijn werk, etc. Allemaal belangrijke aspecten die bij het kopen van een woning om de hoek komen kijken en waar u ongetwijfeld wat hulp van een expert bij kunt gebruiken.

Wij gaan u helpen!

Wij hebben de kennis in huis om u optimaal te begeleiden bij uw weg naar een ander huis. Schakel ons in als aankoopcoach! Voor slechts € 99,- per woning staan wij voor u klaar aan de zijlijn om u te begeleiden. Zodra u een bezichtiging heeft ingepland bij een andere makelaar schakelt u ons in. Wij maken een prijsanalyse voor u en geven u inzicht in alle belangrijke aspecten die bij het kopen van een woning komen kijken. U gaat de woning zelf bezichtigen maar wij geven u de juiste tools en informatie mee om tot de beste beslissing te komen. Uiteraard kunt u altijd bellen als u tijdens het proces vragen hebt of tegen iets aan loopt. Wij zijn immers uw coach!

De volgende stap?

Leuk huis gezien? Bel ons en wij gaan voor u aan de slag!

Direct aanvragen

Meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.