• VesteTuin
1

VesteTuin

Tholen

€ 255.000,- tot € 429.500,-


Beschikbaar

Interesse?

Neem contact met ons op!

Plan een afspraak in

Omschrijving

VesteTuin, Tholen "Nieuwe woonwijk met rijk verleden"

Tholen is in de 13e eeuw ontstaan. Het heeft nog steeds de kenmerkende 'ster'vorm van de vestingstad die het vroeger was. De historische stadskern wordt ook nu nog grotendeels omringd door wallen en vesten. Tegen de stadskern aan liggen de jachthaven en een vluchthaven voor de binnenvaart van het aangrenzende Schelde-Rijnkanaal. De historische stadskern is sinds 1991 beschermd stadsgezicht. Verder kent Tholen vele rijksmonumenten zoals het voormalige Stadhuis en 2 molens. Jouw nieuwbouwhuis staat hier straks in een rijke historische omgeving.
Nieuwbouwbuurt met rijk verleden

Vroeger was op het industrieterrein aan de haven lingeriefabriek Timpa gevestigd, ooit een grote werkgever in Tholen. Op de plek van de lingeriefabriek is nu een klein winkelcentrum gevestigd. Rondom worden schitterende huizen gebouwd in een heel aantrekkelijke architectuurstijl. Stuk voor stuk ontworpen met oog voor detail. Dus je woont hier straks in een bestaande wijk in een rijk gedetailleerde nieuwbouwwoning die aansluit bij de bestaande bebouwing in Tholen. Én met het comfort van een duurzame, nieuwe woning. Best bijzonder, een nieuwbouwbuurt op een plek met een heel rijke geschiedenis!

Centraal wonen in Tholen
Tholen is een stad op het eiland Tholen en ligt in het oosten van de provincie Zeeland. In Tholen woon je centraal tussen de Randstad en Antwerpen. De stad ligt aan de westkant van het Schelde-Rijnkanaal, dat de grens vormt met de provincie Noord-Brabant.

Met de auto
Via de A4 ben je zó in Rotterdam of Antwerpen. Bergen op Zoom is in 10 minuten met de auto te bereiken en met een half uurtje rijden sta je in het hartje van Breda.

Met het OV
Het openbaar vervoer van en naar Tholen is prima geregeld. Aan de Grindweg bij VesteTuin stoppen diverse bussen. Vanuit Tholen kun je de bus nemen richting o.a. Bergen op Zoom, Stavenisse, Oude-Tonge en St. Annaland.

Wat heeft Tholen te bieden?
Tholen heeft veel te bieden en beschikt onder andere over een gevarieerd winkelaanbod. In de historische binnenstad is het heerlijk rondslenteren. Hier eet je lekker een hapje in één van de gezellige restaurants. Proef de smaak van Zeeland met echte streekproducten zoals mosselen, zeekraal en bolussen. De nieuwe wijk ligt direct tegen de oude zeedijk. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de jachthaven.

Dagelijkse boodschappen
Gemak dient de mens: in VesteTuin kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Je wandelt hier vanaf je woning zo naartoe. In het nieuwe winkelcentrum vind je de Aldi en Albert Heijn, Vershof (met een bakker, slager, groenteman en visspecialist) en Bloom4you. Bezoekers parkeren hun auto op het grote parkeerterrein voor het winkelcentrum.

Sporten
In en rond Tholen zijn verschillende sporten te beoefenen. Bijvoorbeeld bij de plaatselijke voetbalvereniging Tholense Boys, de zwemvereniging, de sportschool of op de tennisbaan. Ook watersportliefhebbers kunnen in Tholen hun hart ophalen. En houd je van wandelen of fietsen? Ontdek dan de mooie omgeving en de natuur.

Scholen
Je vindt in Tholen een aantal basisscholen, het Westerpoortcollege en het Calvijn College. Voor hoger voortgezet onderwijs kunnen kinderen met het openbaar vervoer naar het nabij gelegen Bergen op Zoom.

Gasloos en duurzaam

Zo’n 40% van de woningen die BPD oplevert, is al gasloos en dat aantal groeit. We verwachten eind 2018 zelfs 60% van ons woningaanbod zonder aardgasaansluiting op te leveren. Het meest voorkomend is dat we woningen aansluiten op het warmtenet of een warmtepomp plaatsen, zoals bij VesteTuin. Hiervoor hoef je uiteraard niets te doen: wij zorgen ervoor dat we de juiste duurzame alternatieven in jouw nieuwe woning plaatsen.
De voordelen van gasloos wonen
Comfortabel wonen

De woningen hebben standaard vloerverwarming, goede isolatie en balansventilatie. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een comfortabele temperatuur in je woning. Je hebt nooit meer last van koude voeten! Daarnaast is er minder stofcirculatie en hoopt er geen stof op tussen de radiator en de muur bijvoorbeeld. Handig als je allergisch bent voor stof. Bijkomend voordeel is dat je je bij het inrichting van je woning geen rekening hoeft te houden met radiatoren die in de weg staan.
Beter voor en klimaat én lagere energiekosten

Geen aardgas draagt bij aan minder CO2-uitstoot in de toekomst. Dat is niet alleen goed voor het klimaat maar ook fijn voor je portemonnee. Geen gas betekent ook geen gasrekening. Dat scheelt aanzienlijk in de energierekening. Uiteraard kost de werking van de warmtepomp elektriciteit. Maar de warmte die nodig is voor vloerverwarming is een stuk lager dan bij traditionele radiatoren. Dit kost dus ook een stuk minder energie!
Veiliger wonen

Geen gas in huis zorgt voor een veiligere en gezondere woonomgeving. Zo gaat het risico op een koolmonoxidevergiftiging drastisch omlaag. Koolmonoxide komt namelijk vrij als aardgas niet volledig verbrandt. Ook heeft de woning geen radiatoren maar vloerverwarming. Kinderen lopen dus geen risico zich te branden aan een hete verwarming. Koken doe je op een inductieplaat. Een inductieplaat is alleen heet als er een pan op staat. Zo vergeet je nooit het gas uit te zetten en is het risico klein dat je, of je kind, je er aan verbrand. Bijkomend voordeel is dat je het ook makkelijk schoon kunt maken!
Alternatief voor gas in VesteTuin

Er zijn verschillende alternatieven om een woning gasloos te maken. In VesteTuin is gekozen voor een warmtepomp. We leggen je graag uit wat dat inhoudt!
Lees meer

Foto's

Bouwtypes

2 onder 1 kapwoning
2 onder 1 kapwoning
Woonoppervlakte
124 m² tot 124 m²
Perceeloppervlakte
159 m² tot 209 m²
Woonkameroppervlakte
27 m² tot 27 m²
Vrijstaande woning
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte
145 m² tot 145 m²
Perceeloppervlakte
291 m² tot 398 m²
Woonkameroppervlakte
39 m² tot 39 m²
Eengezinswoning Vestetuin
Eengezinswoning Vestetuin
Woonoppervlakte
107 m² tot 112 m²
Perceeloppervlakte
102 m² tot 137 m²
Woonkameroppervlakte
21 m² tot 21 m²

Beschikbare bouwnummers

Er zijn geen bouwnummers beschikbaar.

Eengezinswoning Schansdijk
Eengezinswoning Schansdijk
Woonoppervlakte
114 m² tot 127 m²
Perceeloppervlakte
127 m² tot 173 m²
Woonkameroppervlakte
23 m² tot 36 m²

Beschikbare bouwnummers

Er zijn geen bouwnummers beschikbaar.

Locatie

Reageer of stel een vraag!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.