Sluisweg 8
Sluisweg 8
Sluisweg 8
Sluisweg 8
Sluisweg 8
Sluisweg 8

Sluisweg 8

SINT PHILIPSLAND

verkocht

Interesse?

Neem contact met ons op!

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Laatste kavel! Laatste kans!

Op dit kavel met een perceeloppervlakte van 740 m² uw droomhuis realiseren van maar liefst maximaal 750 m³.
Let op; de foto's van de gebouwde woning zijn als voorbeeld gebruikt om u de mogelijkheden te tonen.

Het is niet toevallig dat er op een groot perceel aan de Sluisweg huizen worden gebouwd die worden getypeerd als boerderijwoningen. De grond die eeuwen geleden werd ingepolderd kent immers een rijke agrarische geschiedenis. Landbouw en (pluim)veeteelt waren evenals de visserij de grootste economische pijlers in de gemeente Tholen. De opzet van Hoeve del Campo sluit daar naadloos op aan. De woningen vormen qua opzet en uitstraling een boerenerf dat volledig past in het landschap. Vanuit de woningen op Hoeve del Campo, aan de Sluisweg, kijk je uit over de schorren en uitgestrekte polders. Je woont op steenworp afstand van het buurtschap Sluis en het dorp Anna Jacobapolder. Hier zijn basisvoorzieningen zoals een basisschool en dorpshuis aanwezig, maar voor alle andere voorzieningen kan worden uitgeweken naar het naburige Sint Philipsland.

Naast winkels, medische voorzieningen,diverse scholen, kerken en sportfaciliteiten, heeft dit dorp een kleine haven en een gezellig centrum.Voor de diverse woningen zijn ouderwetse bouwmaterialen gebruikt, zoals ouderwetse baksteen, oranje Hollandse dakpannen en zwart geteerde planken.

Deze karakteristieke bouwcomponenten worden aangevuld met moderne elementen. Zo ontstaat de boerenstijl en gemoedelijke sfeer van vroeger in een modern jasje. Uitstraling en geriefelijk wooncomfort gaan in deze opzet hand in hand.
Bij de opzet van Hoeve del Campo heeft de architect nadrukkelijk rekening gehouden met de historie. Als uitgangspunt is gekozen voor een groot boerenerf, onderverdeeld in ruime kavels waarop in totaal 9 authentieke boerenwoningen worden gebouwd. Prima bereikbaar, Landelijk en comfortabel wonen op je eigen hoeve en toch overal heel dicht in de buurt zitten, wie wil dat nou niet?

Via een prima wegennet, moderne dammen en de nieuwe ontsluiting via de A4, sta je in een mum van tijd in grotere plaatsen, zoals Steenbergen, Halsteren en Bergen op Zoom. Ook bent u met de auto zo op het eiland Schouwen-Duiveland in Rotterdam, Breda, Antwerpen, Goes, Middelburg of Vlissingen. Kleine kinderen kunnen opgroeien in een veilige en een vriendelijke buurt met alle ruimte om lekker te spelen. Shoppen, sporten, recreëren, werken of studeren: je vindt het allemaal lekker dicht bij huis. Voor senioren biedt Hoeve del Campo alle wooncomfort om van een onbezorgde oude dag te genieten, eventueel in een kangoeroewoning.

Voor meer informatie over de woning die u hier kunt bouwen neemt u contact op met ons kantoor!
0166-604522 of stuur ons een mail: info@leunis.nl
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
niet van toepassing
Huidige bestemming
bouwgrond

Energie

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
768 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Buitenruimte

Ligging
aan water, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Garage / Schuur / Berging

Garage
geen garage

Locatie

Reageer of stel een vraag!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.