Beoordelingen
9,0

5 redenen waarom een makelaar op een moeder lijkt!

1. Wij laten u uw kamer opruimen

Wanneer u uw woning verkoopt, is de eerste indruk belangrijk. Wees dan ook niet verbaasd wanneer wij u aanraden om nog even op te ruimen voordat er potentiële kopers voor een bezichtiging komen. Ruim uw kleding op, stofzuig de kamer even en doe de afwas. Zei uw moeder dat ook niet? 

2. Wij worden ongerust als u de telefoon niet opneemt

Weet u nog dat toen u vroeger de deur uit ging, u op een bepaalde tijd thuis moest zijn? En als u te laat was uw moeder in totale paniek iedereen al had afgebeld om te achterhalen waar u was? Zodra wij telefonisch geen contact met u krijgen, u niet reageert op de mail of niet terug appt of sms’t, beginnen wij ons zorgen te maken. Daarom communiceren wij graag duidelijk, vaak en snel. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en zijn er geen paniekaanvallen nodig. 

3. Wij geven u raad over uw financiën

Uw moeder heeft u vroeger de waarde van geld geleerd. Wij zorgen er dan ook voor dat u op de hoogte bent van alle kosten die het kopen of verkopen van een huis met zich mee brengen. Als u een huis vindt dat ver boven uw budget ligt, dan brengen wij u weer terug in de realiteit en zullen wij samen met u op zoek gaan naar een huis dat in uw financiële situatie past.

4. Wij geven huiswerk mee

Uw moeder herinnerde u vast en zeker aan uw huiswerk en dat er geleerd moest worden voor elk examen. Ook al vinden wij het niet altijd even leuk om te doen, toch geven ook wij u huiswerk mee. U wilt toch ook weten welke spullen er achterblijven of mee gaan? Zo weet u waar u aan toe bent.

5. Wij bieden een luisterend oor

Wat er ook aan de hand is, wij nemen de tijd en zullen altijd naar u luisteren! Hoe meer u met ons deelt, hoe meer wij zullen begrijpen en hoe beter wij kunnen anticiperen! Net als uw moeder willen wij het beste voor u!

En net als een moeder staan wij ook altijd voor u klaar! Fijne Moederdag!

Terug naar overzicht