Beoordelingen
9,0

Laat uw bod opvallen!

Probeer andere paden

Actieve zoekers maken meer kans, dus zorg ervoor dat u er telkens als eerste bij bent. U kunt zich bij ons inschrijven als woningzoekende. Dan krijgt u voordat de woning online komt een mail van ons en kunt u al reageren op een woning. Daarnaast is het mogelijk om een zoekopdracht op onze website te plaatsen. Dit is een soort gratis advertentie over de woning waar u naar op zoek bent. Houd Facebook en Instagram in de gaten van verschillende makelaars, soms tonen zij of vrienden sneak previews van huizen die binnenkort op de markt komen. Als laatste: laat zoveel mogelijk mensen weten dat u op zoek bent, zodat zij hun oren en ogen voor u openhouden. U weet maar nooit! 

Weet wat er speelt 

Kennis is macht! Een aankoopcoach kent uw buurt en weet hoe hij/zij zich in deze markt moet bewegen. Wij kunnen u de juiste tips en tricks geven voor een bezichtiging maar ook voor het doen van een bod! Maak gebruik van deze kennis en neem een aankoopcoach in de hand voor u bezichtiging. Juist in deze overspannen tijden kan dit echt een verschil maken!

Bied tactisch

Bied niet met een rond getal, maar een getal dat opvalt. Dus geen € 327.000 maar bijvoorbeeld € 327.354. Het zou toch mooi zijn als die laatste € 354 net het verschil maakt. Ook leuk: het huisnummer verwerken in uw voorstel. Gaat het om huisnummer 94? Doe dan een voorstel van bijvoorbeeld € 327.094. 

Denk over de voorwaarden na

Het hoogste bod is niet altijd het bod waar de verkoper voor gaat. Vraag bijvoorbeeld bij de bezichtiging wat voor de verkoper belangrijk is aan het bod. Misschien hebben zij al een woning gekocht en weegt de datum van overdracht sterk mee in de keuze. Als de verkoper de voorkeur geeft aan zekerheid, dan kan het zelfs een optie zijn om helemaal geen voorwaarden op tafel te leggen. Doe dit uiteraard alleen als u zeker weet dat het kan. 

Laat uw gevoel spreken 

Het kan nooit kwaad om een beetje op het gevoel van de verkoper in te spelen. Het kan u helpen wanneer u bijvoorbeeld een persoonlijke motivatie schrijft waar u uzelf al helemaal ziet wonen in dat fantastische huis en leg uit wat uw toekomstplannen zijn.  Als de biedingen niet ver uit elkaar liggen dan kan dit wel eens de doorslag geven! 

Wij wensen u veel succes met het bieden op een nieuwe woning!

 

Terug naar overzicht